Arkadaslar ruchan pazarinda kuponlarini satamayanlar veya satmayanlar risk almistir. .satsalar cebine para girerdi.satmadiklari zaman bedelliye katilmazlarsa kuponlar buhar olur sadece.zaten nominal deger 1 tl ile 25 aralik martie fiyati birleserek girecek 26 araliga.o sekilde bedelli sermaye artirimi tamamlanmis olacak.peki bu saatten sonra ruchani olanlara hic mi iyi birsey olmaz.martir tahtasinda alislarin hizlanmasi icin martie tahtasinin ivmelenmesi lazim oncelikle .bunlar birlesecegi icin birbirine paralel hareket eder.ama patronun ruchan kullanmasini bizlere kullandirmamasini en bastan beri savunanlardanim gecmis sayfalarda gorebilirsiniz.isteseler tahtayi 160 seviyesine bedelli öncesi getirip istediği kadar istedigi kişiye malda verirdi ruchanlarinida kullanidirirdi.neden boyle bir yol sectiklerini veya secerlerse zaman gosterecek diyorum.hedef fiyat kesinlikle vermem.sabirliyim alirim hisseyi kafamdaki rakama gelince satarim.eskiden asik olurdum.sirketin ortagi gibiydim anladimki bizim borsada hisseyle ask yaramiyor.satmak gerekiyorsa satacaksin.su anda alim tarafindayim.26 araliga kadar. sonrasinda mevla kerim durumlar neyi gosterirse ona gore hareket ederiz.y.t.d.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri