Bu sene otellerde doluluk oraný %100'e yakýn idi ve gelecek sene sezonu erken açacaklar gibi bir aksilik olmaz ise(terör olayý, rusya krizi, savaþ vb).
Bu sene otellerde doluluk oraný %100'e yakýn idi ve gelecek sene sezonu erken açacaklar gibi bir aksilik olmaz ise(terör olayý, rusya krizi, savaþ vb).
mesele o deðil..kaat neden yükselmiyor ve devamlý zarar açýklýyor..turizm birkaç aylýk mevzu deðil türkiyede..hükümet tebdirleri aldý..turizmde olumlu etkilenecek diye martý mesaj yayýnladý..ben yükseliþn ekim ayýnda olacaðýný umuyorum..normalde otel doluysa kar açýklar..dolarda yükseldi..beklentilerin karþýlýk görmesi lazým..ekim-kasým aylarý böyle geçerse yandý gülüm keten helva..
Kaðýdý 1.80 den oda en fazla %20 satariz diye anlaþýyorlar peki bu ingiliz þirket salak mi gelip bizden almýyor????
Vah vah vah ne hale gelmiþ benim martýmtüy müy kalmamýþ kelaynaða döndürmüþler.
Neyse 0.59 a kadar yolu var daha ondan sonra yeni tüy çýkartýr herhalde.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
her gecen gün yatýrýmcýsýný düdükleyen bir turizm þirketi bedelliyide yediler bitirdiler yalan haberler le yok 1.80 den yabancý ortak yok öle oldu yok böyle oldu sahtekarlýkta ödül almalý bu þirket
turizm de patlama oldu ama martý otellerde sinekler misafir olmuþ halen aþaðý bakýyor yön cok berbat 0.64 altý kapanýþlar geri dönüþü zor olan bir yola gidiþat demektir YTD
Ben bunlar kadar yam yam bir aile görmedim bütün yazý iç ettiler bu neyin eziyeti arkadaþ Allah bunlarý bildiði gibi yapsýn kansýzlar vicdansýzlar bedelliden dünya kadar mal aldýlar hala 3..5 lotun peþindeler vicdansýzlar Allah herkese sabýrlar versin
Yer Ýmleri