Toprak mrgyo yanliþ derinlik attýn koza, attýn tekrar sana zahmet mrgyo, atarmisýnýz kademeleri iyi akþamlar
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toprak mrgyo yanliþ derinlik attýn koza, attýn tekrar sana zahmet mrgyo, atarmisýnýz kademeleri iyi akþamlar
Gyo nun sayfasina koydum
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Teþekkür ediyorum iyi geceler
tahtaya bugün girdim iyi mi yaptým kötü mü yaptým bilmiyorum ama yarýn seans içerisinde 0,98 altýna dokunacak olursa anýnda stop olurum. 1,10 üstü kredi çekerim.
Bugunku hareketi çok sert oldu. 1,06 sonra 0,97 gördü ardýndan en yüksek 1,04 ve kapanýþ 1,01. Gyo hareketi ile sanki dikkat daðýtýlmak istendi ve bilerek devre kestiler. Martý üzerinden oraya taþýdýlar fazlalarý gibi bir izlenim býraktý bende.Yarýn niyetini belli eder.
Son düzenleme : ÝBÝLOÐLU; 23-08-2017 saat: 00:36.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Hacim herseyi belli ediyor ilgi buyumeye basladi hisseye adamlar bu ilgiyi dagitmak icin 98 altini gosterse cok ky dokulur ama tilki cakaldan kurnaz olmasi lazim😊bazen onlar gibi dusunmeyi becerirsek uygun fiyatlarda hisse almak mumkun dun 1.04 calisirken ardinda 1.02 2.milyon 1.03.2 milyon alici beklerken ben 1 tl alis yazdim bir turbulans yaptilar seasin kapanisina dogru benim lotlar geldi bugun dokmek icin 0.97 gorulebilir temkinli olmak lazim bit hikayesi varsa elbet fiyatlancak ama henuz hbr dusmedi yatirim tavsiye degildir
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýkçýlar yana yakýla mal arýyorlar...Dün bugün açýða satýþ uçmuþ böyle giderse ve mal bulamazlarsa temerrüt alýmý gelebilir...
Direkt tavan...
Eþþek yükü açýk var kapatmalarý gereken....
Açýkçýlar her yerden mal arýyorlar.Açýkçý demek adamýn keyfe hisse satýp ileri öngörüsü ! Ýle para kazanmak neden küçük yatýrýmcý satar anlamam. Bu hisse yi alan herkes hedefin buralar olmadýðýný biliyor.bilmiyor isede neden alýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri