Ahmet bey daha önce bahsettiginiz satýþ söylentilerini siz twitter da mardinden mi duydunuz yoksa kaynaginiz farklý mi?
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmet bey daha önce bahsettiginiz satýþ söylentilerini siz twitter da mardinden mi duydunuz yoksa kaynaginiz farklý mi?
Fiyat herseyi belli etmiyormu sizce satis soylentisi var somut bir haber yok 0.60 hisse 1.20 lere gelimis yabanci 7 milyon lot almis somut bir haber gelmeden buradan yazmak yanlis olur ben sizin gibi baskalarindan duydum kaynak net olsa buradan yazarim zaten ama kimse etki altinda kalmasin lutfen ben yazdigima pisman oldum gerci ben yazdigimda hisse 0.89 falandi sanirim kimse etki altinda kalip zarara ugrasin istemem herkez kendi kararini kendi versin riski ona gore alsin isterim bugun bende baya mal kaptirdim bu dalgalanmada ama merak ediyorum kac gundur aciklar var halada kapanmadi nezaman yerine koyacaklar bunlar
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada brut takas rýský sýzce nedir
Bence yok denecek kadar zayýf. Alcatel yada vkfn bile kaclarda brüt takasa girdi. Hele kozaa hala girmedi. Ytd
Sent from my General Mobile 4G using Android mobile app
istediði kadar kývransýn açýkçý 47 4747 alýcýsý devam ettiði sürece kendini satsan bir b*k yapamazsýn
47 47 4747 Yakan Mardin...Beðenirsiniz beðenmezsiniz 15 gündür tahtada.Gavur da alýyor bu arada.
Mal kitledi diyen oluyor açýkçý zaten o diyen oluyor. Yapýkredi takaslarý ona ait. Elinde de ciddi anlamda var.
Ben onun savunucusu deðilim. Ama bahse sözkonusu MARTI ve MRGYO 35 37 kuruþta andý. 64 ten sonra ciddi anlamda telaffuz etti.
Bir çok yarým akýllý adamdan iyidir. Stobunu direncini desteðini yazar.Kimseden para talep ettiðini duymadým görmedim.
He þu var sen genel perspektife bakarsýn yatýrým yapmadan önce uyuyorsa yaparsýn.Kusura bakmayýn ama yatýrýmcý profilimiz çok kötü bende dahil. Bu hisseleri nereden duyup neye göre alýyoruz???Teknik ve temel analiz ne kadar biliyoruz?? Bakýn onu ve diðer analistleri takip edenlerde böyle.Açýða satýþ nedir nasýl yapýlýr býraktým onu stop noktalarýnýn amacý nedir zarar noktasýnda yaptýðýn stop sana ne kazandýrýr.Portföyünü nasýl bölmen gerekir(Hissenin maliyetini azaltmak için nakit býrakma gibi) kim yapýyor bunlarý???
Çok ama çok az onu biliyorum...
Ben onu 5 yýldýr takip ederim. Onun takipçisi azcýk akýllýysa iyi kar eder.Satýr aralarýnda verdiði mesajlarý iyi okumak lazým.Onun dýþýnda geliþen olaylarý ona baðladýlar.IHYAY brüt takasa girdi m@rdin.38 kuruþtu girdiðinde onu analiz ettiðinde 24 kuruþ.Ay þubat ayý.Þu an 70 kuruþ....
YGYO 32 kuruþtu analiz ettiðinde.1 yýl diyelim süreye.1.2x küsürlerden bilançoyla beklentiyi sattýlar.Patron mal sattý bakýn yazýp çizdiklerine riayet sözkonusu.Hisse 77 kuruþ.
Hani dedim ya azcýk akýllý olan diye. Ona aslýnda sabýrlý olanda eklemek lazým. Ordan oraya ordan oraya zýpladýkça trendi de yakalayamayýp tradercýlýk oynamaya kalkýnca biz...ee maalesef bilgide az olunca sonuç kaçýnýlmaz oluyor...
Lütfen yazdýklarýmý birini savunmak onun destekçiliðini yapmak gibi algýlamayýn. Bu yazdýðým atlama zýplama iþlerini bende az yapmadým. Yazma nedenim birazda özeleþtiri yapmaktý...
Herkese hayýrlý ve bereketli bir Cuma günü dilerim...
Ahmet bey fiyat belli ediyor da mrgyo ayak uydurmayinca insan iþkilleniyor ýþte. Ýnþallah somut güzel haberler gelir selamlar.. Ytd.
KAP: MARTI [ ] MARTI OTEL ÝÞLETMELERÝ A.Þ. Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/628738 Sermaye Artýrýmý Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi Sermaye Artýrýmý Yönetim Kurulu Kararý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 08.09.2017
Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 120.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 87.120.000
Ulaþýlacak Sermaye (TL) 120.000.000
Bedelli Sermaye Artýrýmý (Rüçhan hakký kullandýrýlarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Oraný (%) Rüçhan Hakký Kullandýrma Fiyatý (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kýymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanýlmayan Rüçhan Hakký Tutarý (TL) Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
MARTI, TRAMMART91K7 87.120.000 32.880.000 37,74104 1 MARTI, TRAMMART91K7 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Oraný (%) Kullanýlmayan Rüçhan Hakký Tutarý (TL) Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
TOPLAM 87.120.000 32.880.000,000 37,74104
Satýlamayan Paylarýn Taahhüdüne Ýliþkin Açýklama Taahhüde iliþkin karar alýnmýþtýr.
Para Birimi TRY
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 08.09.2017 tarih 1153 sayýlý Yönetim Kurulu Toplantýsý'nda;
Þirketimizin bilanço yapýsýnýn güçlendirilmesi, likidite yapýsýnýn desteklenerek finansal duruma ve büyümeye katký saðlanmasý ve karlýlýðý attýracak adýmlarýn atýlmasý amacý ile;
Þirketimiz Esas Sözleþmesinin 6. maddesinin Yönetim Kurulu'na vermiþ olduðu yetkiye istinaden; 120.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içinde, çýkarýlmýþ sermayesinin %37,74 bedelli olmak üzere 32.880.000 TL nakit artýrýlarak 87.120.000 TL'den 120.000.000 TL'ye çýkarýlmasýna,
Arttýrýlacak 32.880.000 TL sermayeyi temsil eden paylarýn, hamiline yazýlý olarak oluþturulmasýna,
Mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnýn 1 Kuruþ (0,01 TL) nominal deðerli her bir pay için 0,01 TL fiyattan (1 lot pay için 1 TL nominal deðer üzerinden) kullandýrýlmasýna,
Mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnýn(rüçhan hakkýnýn) kýsýtlanmamasýna, pay alma hakký kullaným süresinin 15 (onbeþ) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlamasý halinde, yeni pay alma hakký kullaným süresinin, izleyen iþ günü akþamý sona ermesine,
Yeni pay alma haklarýnýn kullandýrýlmasýndan sonra kalan paylarýn 2 (iki) iþ günü süreyle nominal deðerden düþük olmamak üzere Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasasýnda oluþacak fiyattan halka arz edilmesine,
Sermaye artýrýmý iþlemi için gerekli izinleri almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na ve ilgili tüm resmi kurum ve kuruluþlara baþvurulmasýna, Kurul iznini müteakip sermaye artýþý ile ilgili her türlü iþlemin tamamlanmasýna,
Yapýlacak tüm iþlemler için Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin'in müþtereken yetkili kýlýnmasýna,
oybirliðiyle karar verilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
Yer Ýmleri