Yazýk çok yazýk ki bu yazdiklarim beni baðlar kimseyi etki altýnda býrakmak istemiyorum bol kazanclar olsunhepimiz için zararda oturuyorum
Yazýk çok yazýk ki bu yazdiklarim beni baðlar kimseyi etki altýnda býrakmak istemiyorum bol kazanclar olsunhepimiz için zararda oturuyorum
1.17 den sattýðým mallarý geri alým için acele etmiyorum. beklemeye devam.
Geçen hafta Milet uçacak kaçacak derken biz ne yazdýk !
Arkadaþlar Martý sayfasýnda ilk defa yazacaðým. Öncelikle beklenti nedir diye sormak istedim?
Teknik olarak ise 0,6 lardan gelen kaðýt 1,27 den geri dönmüþ. Düzeltme mi yapýyor. Yapýyor ise nereden dönüþ bekleniyor?
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
0,97 dönüþ hedef ise 1.50. Ancak 0,97'yi kýrarsa ki þuan için böyle bir durum yok 0,50'yi görürüz
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Lenovo A6020a46 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.50 olurmuyuz þimdi tavan olurmuyuz þimdi kaðýdý kim tutuyor þimdi kim kaldý hissede þimdi bugün taban olurmuyuz eeeee ne kaldý bu hisseyi kime pazarladilar yine olan küçük yatýrýmcýya neden inanmýþ almýþ adam hergün tavan yatiracam bugün söyle olacak böyle olacak burdan geçer dönecek bakýn bugün tavan böyle söyle kitlesine hisseyi bir þekilde bize ky yuklediler birde üstü üstüne bedelli katýlacaktýr ohhhh yandý yine ocaklar battý söndü
Bence bu senet 0.97-0.98 altýna inmez.24.08.2017 de senet 0.93 'ü gördü ama bu iþ saatler içinde oldu bitti kýsa süre içinde tekrar 1 üzerine gelmiþti.ozaman yaklaþýk%12 civarýnda düþmüþtü.Þimdi ise 1'27'dspek ve açýkçýlaren 0.97'ye geldi. yaklaþýk %25 civarý.Dahada uðraþýrlarsa bu sefer kücük yatýrýmcýya kaptýracaklarýnýn farkýnda olmalýlar! Biz küçük yatýrýmcýlar da en az o spek ve açýlçýlar kadar bilinçli ve cesur olmak zorundayýz.Moral bozmak yok! sakin olmak zorundayýz.Oyuna gelmeyeceðiz.
Yer Ýmleri