bana ygyo yu hatýrlatýyor dikkat edin arkadaþlar
Nasýl yani
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O þekilde olursa çok can yanar.
Yazýk olur.
Borsa olmaz o kumar olur.
Çünkü KAP'a sadece bedelli bildirimi yapýlmýþ haricinde bir bildirim yok.
Mesela olaðan dýþý fiyat hareketleri gibi.
Benim düþüncem bedelliye baþvuran bir þirket 1 tl nin altýnda rezillik yaþar (beklediði parayý bulamaz) ne yani 96 kuruþa 96 kuruþ mu talep edecek
Fakat þöyle bir ayrýntý var bedelli baþvurusu ile hissede varsa yabancý yatýrýmcý uzaklaþabilir. Bunu hem þirketin paraya ihtiyacý olduðu için hem de daha pratik kagitlar varken bu karmaþaya girmemek icin seçebilir. Peki ne olur?
En makul olasýlýk bedelli için 1 in üstünü görmesidir. Bu nedenle spekler kaðýdý su kademelerde kynin elinden korkutarak topluyor tahminimce. 1 tl uzeri ve bedelli sonrasý kaðýt rahatlayacagi için yabancý yatýrýmcý giriþi kolaylaþýr ve yine artýþ trendine geçebilir.
Peki ne yapmalý?
Sürecin akýbeti belirsiz tabiki ve kaðýt aþaðý yönlü her kademeye hareket edebilir. Bu korku olmamalý.
Önemli olan zaman....
Kesinlikle ytd
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsa Vadeli Borçlar : 175.897.218 tl
Uzun Vadeli Borçlar : 436.118.663 tl
Toplam Borçlar : 612.015.881 tl
Satýþ Gelirleri(yýllýk) : 42.425.951 tl
bu kadar yüksek borcu ve çok düþük geliri olan þirketlerin hisselerini birileri çýkýp 1.30'a gidecek o hedefi geçtiði zaman 1.50'ye gidecek orayý da geçerse 1.60'a gidecek türden uçacak fiyatlar yazýlýyorsa hisse artýk piyasaya küçük yatýrýmcýnýn eline veriliyor demektir. bedelliyi þirket isterse 1 liranýn altýndan da gerçekleþtirebilir veya 1 liranýn üzerinde verilen mallarý geri çekip hisseleri toplayana kadar bekletebilirlerde. bu hisselerde spek ve patronun el ele olduðunu hiçbir zaman unutmayýn.saygýlar.
kumbara niyeti ile devam ediyorum.3-5 günlük hesap yapmadým belki 3-5 ay bile takýlýrým.ama hedefime gidene kadar bekleyeceðim.dibi görmeden zemin oturmadan almakda satmakta riskli...2-3 gün kapanýþlarýný bir görelim bakalým su nerde durulacak...
Yer Ýmleri