Yalnýz o beton hýrsýzý paralarý ABD ye götürmüþse ABD deki maliye Türkiyedeki gibi yalama deðildir , hýrsýza af falan getirmez , doðru beyan etmemiþ, paranýn kaynaðýný istediklerinde ispat edemezse, vergiyi tam vermemiþse ve yakalanýrsa adamýn anasýný ..kerler.
O nedenle Türkiyenin HIRSIZ takýmýnýn paralarýný götüreceði en son ülke ABD olur. Sizin beton hýrsýzý aptal mý deðil mi bilemem ama ABD ye paralarý istiflemiþse APTALDIR.
Yeni kredi notu indirimlerine hazýr ol aymaz takýmý, Fitch habire not indirimi mesajlarý verip duruyor , cisim bu sefer 12 den girecek ve o girenle yaþamayý yada daha doðrusu sürünmeyi öðreneceksiniz.
Þimdilik görünen Dolarda KENDÝLÝÐÝNDEN yani doðal yollardan olan bir düzeltme, ÞAM BABASI olarak MB nýn yaptýðý en ufak bir atraksiyon yok. Hal böyle oluncada eller tuþta ,gözler ekranda, her an yeni bir Dolar ataðý gelecek .mý, .. tü daðýtacak gibi görünüyor.
Fitch: Türkiye'nin retoriði, politika çerçevesinin risklerini büyütüyor
Fitch, "Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn sözleri Haziran seçimlerinden sonra politika öngörülebilirliðinin baský altýna girmesi olasýlýðýný gündeme getiriyor
Fitch, "Yaþanan son geliþmeler bizim TCMB'nin kurdaki zayýflýða yanýt vermeye istekli olduðu görüþümüzü deðiþtirmedi"
Fitch, "Türkiye'nin para politikasý baðýmsýzlýðýnda daha büyük aþýnma Türkiye'nin ülke kredi profili üzerinde daha da baský yaratýr"
Fitch, "Erdoðan'ýn açýklamalarý, sadece para politikasý için deðil tüm ekonomi politikasý için seçimlerden sonra daha az öngörülebilir olma olasýlýðýný artýrýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri