*merkez bankasý tl depo karþýlýðý döviz depo ihalesinde teklif tutarý 170 milyon dolar
*merkez bankasý tl depo karþýlýðý döviz depo ihalesinde teklif tutarý 170 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AKP bir emperyal planýydý, Derviþ ajaný sayesinde alt yapý hazýrlanýp taþeron Bahçesizin erken seçim hamlesiyle 2002 de baþlatýldý. Bulunduðumuz an itibariyle ülkenin içine mýçýp bizi geri dönülemez noktalara getirme gayretlerinde baþarý saðlandý gibi görünüyor. Þimdi ne olacak ? Umarým Atatürkün kurduðu TC devleti bu hainlerin oyun planýný bozacaktýr.
2723.jpg
Çýkar biri yine der ki Fitch yine fitchliðini yaptý.
Sahi nerede o fitch oðlu fitc?
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Hayýrlýsý ile þu son keriz silkemeleri bir bitirsenler 4.60 larý taban yapalým. ülkede bir ÞAM BABASI mb oldukça Dolarcýlarýn sýrtý yere gelmez ama bir þartla Dolar güvenli yerlerde duruyorsa.
Bu hýrsýz hastalýktan muzdaripmiþ normalde yurt dýþýna çýkarmýþ lakin döt korkusundan, ABD her yerde kendini tutuklatabilir diye hiç bir medeni ülkeye gidemiyormuþ. Umarým abbas gider ve yeni gelenler bu tip hýrsýzlarý bu ülkede de cezalandýrýr. Lakin benim korkum bu politikacýlar ayný kaba edip ayný kaptan beslendikleri için birbirlerine pek dokunmazlar.
Neyse þimdilik Dolar boþ boþ bakýyor , nasýl olsa bu iþlerden sorumlu olan ÞAMBABASI otorite trene bakacak Dolar da doðal yollardan kendine yol bulmaya devam edecek.
Þu güvenli yer konusunda hala tereddütlerim devam ediyor. Bankadaki dolar güvensiz kabulü ile gittik dolarlarý çektik.Kimlik ifþa.
Sonra gittik bahçeye gömdük.Bu bilgi çaðýnda hesap hareketlerinden anýnda gördüler ve getir bakalým dolaresleri seni hayin dediler. Harcadýk dedik,yedik dedik vs. Gün geldi yatýrým yapmaya karar verdik bozdurmak lazým. Nerede, bankada ya da döviz bürosunda. Hopp nereden buldun bakalým dediler. Kýbrýs'ta kazandýk dedik.
Yok böyle olmadý.En iyisi bankadan TL olarak çekip döviz bürosundan almak ama ondada belirli meblað üzerinde ( 2000 TL-3000$'dan buraya getirildi )kimlik bildirimi þartý var. Her defasýnda 400 küsur $ almak lazým, satarken de keza.. ohoo çok meþakkatli iþ aga..![]()
Yer Ýmleri