“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
27 Mart günü demiþtim 2.19 ile 2 li tepe yaptý, burayý kýramadý, yön aþaðý, 1.4* lar olabilir demiþtim, ya da ona benzer birþeyler karaladým. Speði belli, hareketleri ayný, bildiðini okuyor, düþerken yedire yedire basýyor, 1.1* lara gelirse de þaþýrmam. Yatýrýmcýyý iþte böyle periþan ediyorlar, her defasýnda endeksten çok daha sert düþüyor. 2 li tepe yapan 2. li dip yapar mý? Ben beklerim, 1.3* lara gelirse atlarým. Þunun þurasýnda ne kaldý. Speði çok gaddar ve acýmasýz, 3-5 kademe beni kesmez. Sabredip zamaný gelince affetmicem.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir.
Neyazýk ki borsa bildiðin para kaybetme yeri. Yatýrýmcý inanýyor, güveniyor, ama sonu hep hüsran. Sonra gelde borsaya girecek yatýrýmcý ara ki bulasýn. Nasýl gelsin, niye gelsin, hergün paraþütsüz basýyorlar, niye tasarruflarýný çar çur etsin.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir.
iþte yüzyýlýn teknik yorumu bu: "cuma günü papazý salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralýðýna gider."
sagolun ortaklar.Insallah güzel bir gün olur.
bilmem kac senen sonra kar aciklamasi beklenen sirket deli satis yiyor.
Yer Ýmleri