1.75 altýndaki 2. kapanisini da bu gün yaparsa ilk hedef i 1.63 teki fibo direnci olur diye dusunurum nacizane ..
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.75 altýndaki 2. kapanisini da bu gün yaparsa ilk hedef i 1.63 teki fibo direnci olur diye dusunurum nacizane ..
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaðýdýn her tarafý direnç olsa ne yazar? Balatalar gevþemiþ, hiç ümit vermiyor, her gün % 3 e yakýn düþüyor. Bildiðin zarar ziyan. Yatýrýmcýnýn emdiði sütü burnundan getirdi.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir.
Sn Paydaþ lar <1 altýndaki deðerlere þimdiden kendimizi hazýrlayalým derim ben.
saygýlar,
endeks te 103.500 ün altýnda 98-100 bin var orda tutunursa ne ala tutunamazsa kanal dibi 84 bine kadar yolu var. düþüþler 5000 puanlýk bloklar halinde olabilir.eðer bu kötü senaryo gerçekleþirse zoren de 1.2x lere kadar düþebilir diye düþünürüm.bu gün yine thyao ile tutuyorlar diðer bütün hisseler de kol bacak hepsi gitti...1.75 i kýrdýðýnýn teyidini neredeyse 1.63 te verecek peeee...
Bu hisseye 1.63 den yüklü girmiþtim. 1.29 görene kadar sabrettim sonra kara geçince 1.77 den vermiþtim. Sonra yükseldi ama tekrar girmedim.
Bilanço günü numunelik aldim biraz portföyden takip edeyim diye ve böyle yapacaðýný tahmin etmeme raðmen satmadým.
Maalesef Zoren in huyu bu. Teknik zaten yoktu þimdi endeksin bile tekniði yok. Boþuna kasmayýn.
Ýþin kötü yaný daha seçime 2 ay var ve daha düþecek gibi. Son birkaç ayda verdiðinin hepsini geri alabilir.
Temkinli olun.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yani endex eksi 0,78 iken bunun eksi 3 kusurlerde olmasý nasýl izah edilir?
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tutturmuþlar bir papaðan gibi teknik yok teknik yok bu nasýl bir zihniyettir...
bundan bir ay önce 2 nisanda kanal alt bandý 2.08 deyken kanal alt bandýndaki 3 . ihlali yaptýðý gün hisse 2.05 -2.06 iken YOK DENÝLEN TEKNÝK SAYESÝNDE SAT VERDÝÐÝNÝ söylemiþiz .hedef olarakta 1.86 yý elliott 4. dalga hedefi olduðunu hisse 2.05-2.06 -2.07 dolaþýrken söylemiþiz buyrun
bu paylaþýmýyaptýðýmýz günden sonraki 1 ay boyunca oluþan olaðan üstü geliþmeler
abd suriyede esada rusyaya saldýrmýþ dünya savaþý direkten dönmüþ .türkiyede erken seçim kararý alýnmýþ ..merkez bankasý faizleri arttýrmýþ ,bugün sp türkiyenin kredi notunu düþürmüþ dolar 4.20 leri görnmüþ bunun sonucu
daha sonrada 1.82 nin altýnda elliot tekniðini bozmuþ onuda paylaþmýþýz ..
þu andada fiboda görülen destek ve dirençleride paylaþmýþýz ..noktasý noktasýna fibo deðerleri destek olarak çalýþýyor..
1.75 teki fibo direncine 4kez gelmiþ yukarý tepmiþ ..bugün 1.75 fibo direnci altýnda 2. ihlalini yaparak 1.63 ü hedef almýþ þimdiki hedefi 1.63 ü kýrmak 1.63 altýnda 2 gün kapanýþ yaparsa dahada aþaðý gidecek .
-kanaatim odurki nasýl hisse çýkarken teknik çalýþtýysa düþerkende teknik çalýþmaktadýr ..
-bu paylaþýmlarý yapýnca þahsýmý patronun adamý olmakla suçlayan þahsýma hakaretler yaðdýran forumdan onca yazýlarý kaldýrýlmasýna ve aldýklarý cezalara raðmen hala nasýl paylaþým yaptýðýma hayret eden lere burdan teessüf lerimi fýþkýrtýyorum doðrusu pes...
Son düzenleme : guddupayyusu; 02-05-2018 saat: 22:21.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri