Biraz SODA, biraz AKSA satarak 15:00 ile aranýzdayým.
Çift kulplu bir çanak formasyonu var, FRÝG vazosuna benziyor.
Çanak hedefi, ~19.50...
Biraz SODA, biraz AKSA satarak 15:00 ile aranýzdayým.
Çift kulplu bir çanak formasyonu var, FRÝG vazosuna benziyor.
Çanak hedefi, ~19.50...
maliyet 17.20 napsak bilemedim satsam dusukten fýrsat verir mi
cok yuklu girmisiz 7 ye kadar inisinde seyrettik sadece
Þaka gýbý tavan yapamadýlar bu hacýmle..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
selamlar
isterse yaparlardý tavan taban önemli deðil
oyun kurucu %74 halka acýklýk oraný mal yememek için
ky dökmek için
veya cok dagýnýk oldugu için yapmamýþ olabilirmi ?
Dolaþimdaki pay adedi 14.8 milyon sýð tahta sayýlýr.. Þuan diðer yazýlýmlara gore ucuz kaldý.. Ama son saniye hareketý muazzamdý 14,43 ten 65 e kadar ne varsa süpürdü..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
SAYIN KWON
Bunda bir sýkýntý var ne oldugunu bilemedim smart 2, tl idi yabancýlara satma ihtimali var dý görüþüyoruz fian dendi sonra smart 12 gitti bu 6,70 fiandý 18 gördü geri geldi smart gelmedi dirayetli durdu orantý olmaz ama ikiside ayný kiþinin rasyolarý farklý ama smart göre hesapladýgým da cok geri kaldý bence diðer yazýlýmlara göre de aynen cok geri kaldý cokmu yüklü acabada film döndürüyor..
Sn gunall er geç gýder yazýlým kaybettirmez.. Ardyz de neler kaybettiðimi bilsen takaslara aldanýp yuklu malýmý bedavadan vermiþtim, saðlam senedý buldun mu yapýþacaksýn yok ky çokmuþ yok býlmem takas daðýnýkmýþ hepsi lafý guzaf.. Yazýlýmlara gore ucuz kaldýkça ergeç onlarýn yanýna çekerler bundan hiç þuphem yok cuma tavana kadar süpürdu mal gelmeyince panikle aþaðý çekip verenlerý aldý, kapanýþta 22,23 kademe karanlýk odada aldýlar... Bence burada mal topluyorlar halen yanýlabýlýrýmde ama yazýlým sektörüyse yatacaksýn malýn üstüne o almýþ bu satmýþ düþmüþ çýkmýþ ilgýlenmeyeceksin yoksa asýl yulselýþý kaybetme ihtimalin yüksek...
Sayýn kwon
ardyz devlet desteðini arkasýna almýþ bir þirket hastane saðlýk robot yazýlýmlarýný yapacak diye biliyorum
yanlnýz bir sorun var halka arzý cok düþük fiatla yapýldý ama ya patron akýllý yada yanliþ bir halka arz oldu bu kadar iyi ise niye 3,80 arz ettiniz kendileride satamýyacak 1 yýl madem kötü 1 yýl sonra nýye tekrar % 15 daha arz ediyorlar.bunda da sorular var ama zaman gösterecek.
11 altýna salmadý bende yüklü almýþtým 5 gelirse daha cok yüklenecektim ama hedefim yüksek bunda logo fýlan gibi düþünüyorum en az ama olurmu olmazmý bakacaz.
Bunda da halka acýklýk cok düþük
Yer Ýmleri