arkadaþlar bu hissenin temeli çok güzeldir...büyüme potansiyeli yüksektir...her ne kadar ayný yatakta galip ile yatmak sakýncalý ise de hisse fena deðil..yanlýz galipten dolayý her zaman temkinli olmakta fayda var..
bu gün hisse agresif çýkýþ yaptý buda iþlem hacminin çok aþýrý artmasýna neden oldu...bu gün hisse tam 55 milyon tl civarý bir iþlem hacmi yaptý...bu tür iþlem hacimleri hisselerin dinlenmeye geçme potansiyelini artýrýr...çoðu hisse bir süre fiyatýný düþürerek düzeltmesini bir kaç günde bitiriyorken çok az hissede iþlem hacmini düþürüp ama fiyatýný da pek düþürmeden düzeltme sürecini bitirebiliyor...
son bir kaç günlük çýkýþlarda kapanýþlar günlük aðýrlýklý ortalamanýn çok üzerinde iken bu gün aðýrlýklý ortalamasý olan 7,38 in hemen üzerinde bir kapanýþ yaptý..(7,41) buda çýkýþ ivmesinin bir miktar yavaþladýðýný iþaret ediyor...bu tür günlerden sonraki günlerde hisse ilk etapta primli açýlýr ama ardýndan satýþ yer...
eðer yarýn 7,82 yi geçecek kadar çýkýþ yapacak olursa o vakit düzeltme olmama ihtimali artar..ama þahsi düþüncem yarýn dikkatli olunmalýdýr..
bu hisse elimde vardý 7,75 ile satýþ yaptým...ardýndan tekrar alým konusunda bu yüksek iþlem hacmi nedeniyle vazgeçtim..bunun yerine ben denge hissesini tercih ettim...
umarým tüm ky dostlarýmýz kazanmaya devam eder...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri