Grafiði bugün tamamladý.bu hafta bu hisseyi formasyonun devami yukari götürmesi gerekir.ancak bugün alicida zorlanmasý beni huylandirdi.YTD
Grafiði bugün tamamladý.bu hafta bu hisseyi formasyonun devami yukari götürmesi gerekir.ancak bugün alicida zorlanmasý beni huylandirdi.YTD
Yarýn takke duser kel görünür. Beklentim yoluna devam etmesi yonunde ancak formasyonun aksi yonde pala çalýþýrsa 82 'den ikinci kez tokat atma hamlesi olabilir yada kýsa bir düzeltme.bakalim ne yapacak yarin ola hayrola.YTD
Bu tahtaya guvenim kalmadýðý icin duzeltmelerde kýsa stoplarimla tettbiri alýrým.ilerki gunlerde ilk 82 hareketini yeniden elimize birakma olarak tekrar ederse bizi uzerler.yatirimciyi koruyun baska birsey istedigimiz yok.YTD
Yazýlýmýn babasý
Yerli mý yerli
Gelecek kuþaklara miras
Kafein
http://www.intranet.com.tr/IntrapriseHSE.aspx
%51 oranýnda iþtiraki kafeinin ýntra yazýlýmý tanýyýn....
Yatýrýmcýyý kimse korumaz.Her kiþi kendisini korur.Hergün her saat tahtayý takip ederseniz hedefinize varamassýnýz.Tahtada yapýlan türlü hareketler yatýrýmcý psikolojesine hitap edecek þekilde yapýlýr.Þöyle örnekleme yapayým; zamanýnda ege endüstriyi 14 tl'den almýþtým ve hisse kýsa zamanda 38 tl ye gitti.ben tekrar aþaðýdan alýrým mantýðýyla sattým ve hisse 68 tl ye kadar yükseldi ve ben ordan almak zorunda kaldým.Bazýlarýda hiç alamadý ve asýl yükseliþten faydalanamadýlar.daha birçok örnek vardýr her yatýrýmcýnýn geçmiþinde.O yüzden pastanýn bir dilimine razý olmayýn.Bol kazançlar...
Gerçek hisseci üstad
Düzeltme nereye kadar olabilir? Yorumunuz nedir? 7.6x leri dip yapabilir mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri