Ak ve gedik satýþlarý tahtanýn anasýný belledi. Patron satýþ haberide demoklasi kýlýcý gibi baþýmýzda duruyor. Nerden bulaþtýk aq hissesine ya.
Ak ve gedik satýþlarý tahtanýn anasýný belledi. Patron satýþ haberide demoklasi kýlýcý gibi baþýmýzda duruyor. Nerden bulaþtýk aq hissesine ya.
Patronun satacaðý hisseler illa borsada satýlacak diye bir þey yok. Haa borsada satýlsa bile Verusa da olduðu gibi alýcýsý hazýr olur.
Asýl sorulmasý gereken soru bu adamlar böyle güzel bir sektörde böyle güzel bir þirketin hisselerini neden satarlar. Bu sorunun cevabý çok önemli. Ben kural olarak patronun hisse sattýðý þirketin hisselerini almam ama þirket ve sektör o kadar güzel ki cazibesine kapýlmamak elde deðil.
Ahh þu imtiyazlý hisseler olmayacaktý da bir babayiðit gelip borsadan hisse toplayýp þirketi ele geçirecekti bak o zaman bu patronlar böyle mal satabiliyorlar mý?
Patron satýþlarý çoðu hissede olaðan þeydir, hisse artan düzenli kar açýkladýðý sürece hisseyi sabit fiyatlarda tutmalarý mümkün deðil, ayný dolap hisee 6.50 lerdaykende döndü bir ay önce, hisseyi düþürdüler 6.30 Lara sonra, sonra bezdirmek için bþraz beklettiler, sonra 7.25 lere kadsr soluksuz yükselttiler.Hissede baský var doðru ama bu borsanýn da pozitife dönmesinin beklendiði önümizdeki günlerde hiiseyi daha fazla baskýlayamazlar, biraz sabýrlarý zorlayacak biliyorum ancak ben kýsa sürede tekrar toparlayacaðýný düþünüyorum
4 mil fazla verusa 7,2t fiyattan sattý yerli ve yabancý o fiyattan almadýmý? Bankof amerika 7,15 lerden merill aracýlýðýyla hissenin %5 payýný almadýmý? Önümüzdeki 5 yýlda 8 katý büyümesi beklenen sektör bu deðilmi? Ençok büyüyen ilk 50 þirketin içine girmedimi? Ciro, kar, müþteri portföyü durmadan artmýyormu? Geleceðin sektörü yazýlým deðilmi? Yaw ben yanlýþmý biliyorum arkadaþlar. Ben bu rasyolara bakarak buna yatýrým yaptým. 5,6 gün önce aldýðýmda netaþ 7,19, bu 7,17 idi. Netaþ 5 günde %40 'dan fazla gitti. Þu bildimiz 6 aylikta 90 mil. zararý olan netaþ. Zaten neolduysa kapa düþen 378 bin satýþ kaydý haberinden sonra oldu. Hissenin tüm aksiyonu o haberden sonra bozuldu. Bugünkü tek sevindiðim y.finans satýþlarý 6,98 ort.ile 43 bin lot malý sýfýr satýþla karþýlamasýydý .
Son düzenleme : Cengo; 18-09-2019 saat: 18:58.
Sn cengo. Sonuna kadar haklisiniz ancak cok kisa vadeli hareketlerle sinir uçlarimiza dokunmak istemeleri normal diye dusunuyorum. Kfein de 2019 3 ve 4.ceyrekleri gormeden enseyi karartmamali bana kalirsa.bende cok umutluyum ilerisi icin. 2019 da portfoyune ekledigi yeni musterilerle yeni is anlasmalariyla nekadar guvenilir ve yetenekli bir sirket oldugunu ispatlamis oluyor. Simdi bu anlasmalarin ciroyu ve karliligi ne derece yukarilara tasiyacagini takip edecegiz. Buralardan asagiya indikce kendi adima maliyet dusururum. Bekleyen mutlaka kazanacak bu hissede. Sene sonu kar 20.000
000 tl hayal olmasa gerek ,hisse fiyati o zaman rahatlikla cift hanelere ulasmali
Son borsaya kote haberinden sonra patronlar imtiyazlý hisselerle birlikte %50 nin az üstünde oy hakkýna sahipler.
Yani bundan sonra satýþ yapmalarý zor. Yaparlarsa þirketin kontrolünü kaybetme riskleri doðar anahtarý alýrlar ellerinden
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka açýklýk %65,5 olmuþ. Adamlar utanmadan 378 bin satýþ için kayýt yaptýrýyor. Evet çok bi rakam deðil,belki satmýyacak bile ama yapýlan hoþ deðil. Hissenin kimyasýný bozdu totoþlar.
Pardon kap a bakmadan yazdým yanlýþ olmuþ. Kap ta ki bilgilere göre patronlarýn oy oraný %48.38 lerde.
MEHMET TEVFÝK BAÞKAYA nýn kote ettirdiði hisseleri satmasý durumunda 2 puan daha aþaðý gelerek %46,38 ler civarýna gelecek.
https://eksiup.com/p/f7127773y3di
Yer Ýmleri