923_924 kademelerinde 350 bin lot iþlem oldu yaklaþýk mübarek garanti Bankasý![]()
923_924 kademelerinde 350 bin lot iþlem oldu yaklaþýk mübarek garanti Bankasý![]()
Dün kfein de alan tacirleri bugün de smart da alýyor sanki Bi haber gelecek gibi
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef hissede ki hareket rin tin tin hareketi. Smart +5 yapýnca bu da +1 yapýyor, smart 2 kademe düþünce bu eksiye geçiyor. Oysa ki her þeyiyle smart ý katlar.
Yolu uzunsa kendini yormak istemiyordur belki dikkat çekmek istemiyorda olabilir 2 3 gün konusuldu su an kfein diyen yok. Þükür
Meri iki günde yarým milyon mal sattý maliyet 9.26 karýný realize etti topladýðý malý 9.26 dan sattý yine toplamaya geçtiði zaman durum farklý olacaktýr yarýn yada pazartesi çok güzel bir hareketle 10 lara gelecektir diye düþünüyorum tamamen kendi kiþisel fikrim olup yaptýrým tavsiyesi deðildir
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merri nin %5 lik hissesi var diye biliyorum satýslarýnýnda hisseyi istedikleri düzeyde tutmak için kullanýyor diye düþünüyorum. 6 4 beri hissedeyim satýp tekrar alýyorum 9.04 aldýklarýmla 10 göreceðini bende sizin gibi umut ediyorum
https://invst.ly/oqqr3 flama var sanki günlükte
Yer Ýmleri