Smart'ýn teknoloji þirketlerinin genel hikayesi dýþýnda hikayesi nedir bilen var mý? Ýnanýlmaz bir yükseliþ yaptý kýsa sürede.
Bilen varsa söylesin bir zahmet rahatlayalým Kfein için.. Sonuçta %36 veya 38 Kfein'in iþtiraki diye biliyorum.. ytd
Yýl içi en düþük 5.98 i görmüþ kabaca 6 desen þu ana kadar kabaca 100 de yüz primlenmiþ hemen karþýlaþtýrma yapalým
Smart:2.30— 11.70 kabaca yüzde 500
Fonet:1.30— 7.80 kabaca yüzde 500
Link:8 —— 22 kabaca yüzde 250
Pkart:2.10 —— 7.90 kabaca yüzde 400
Burda bile geride fiyatlanýyor zaten fk sý düþük kaldý bunlarý niye söylüyorum yeni girecekler yorum yapsýnlar ona göre girsinler benim için sýkýntý yok ben 3 yýl burdayým baðladým parayý söylesem siz benim yerime kalp ameliyatý olursunuz 😂😂
Bakýn arkadaþlar ben kimseyi gaza getirmiyorum lütfen yanlýþ anlamayýn elimdeki veriler ile yorum yapýyorum ben kalkýnmayý 8 den aldým 60 dan sattým çok vebal aldým o günden sonra hayatta hiç bir þeyim yolunda gitmedi gerçi þuanda 60 tan alan arkadaþ bile karda 😂😂 ama sonuçta çok sýkýntýlar çektim benim vadem bir iki günlük deðil 3 yýl vadem var rekor karlýlýk ve bedelsiz bekliyorum ondan sonra bakarýz satýp satmamaya ama bir iki günlük giren arkadaþlar dikkat etsin acil paraya ihtiyacý olanlar çünkü smart mutlaka bir düzeltme yapacak o zaman onun kadar olmasada kafeinde bir düzeltme yapacaðýný düþünüyorum 9 liradan almak istemiþtim param faizdeydi dönüþü yarýn cuma günü bi türlü duramadý mecbur parayý bozup 11 den aldýk bundan sonrasý nasip Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
aynen söylediklerinize katýlmamak mümkün deðil
ekran karþýsýnda olan satýyor. Yatýrýmcý olacaz care yok düþmüþ cýkmýþ bakmamak lazým
aynen ben aslan aldým 5 sene aglattý zararda oturdum
bunun hedefi büyük ama tek kagýda yatýrým yapmamak lazým. Bende 4 kagýt var hedef 2023 care yok
beným maliyet düþük beklýyecem..
Saygýlar.
zamanýnda logo icin de burdan alýnmaz demiþlerdir kesin su an 60 yl ye dayandý
bugün ama en gec yarýn düzeltme gelecek
Yer Ýmleri