Agalar ikisini bir taban yapmasýnlar, bunlarýn ne yapacaðý belli olmaz, smart için önemli olan buralarda kalýp kalamayacagý, smart öksurse bu hasta oluyor malum..
Agalar ikisini bir taban yapmasýnlar, bunlarýn ne yapacaðý belli olmaz, smart için önemli olan buralarda kalýp kalamayacagý, smart öksurse bu hasta oluyor malum..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Düzeltme içinde söyle soyleyeyim hem smart hem kafein için diyorum bu kadar yüksek hacimli yükseliþlerde düþüþler sadece bir düzeltmedir bunu buraya yazýyorum asla taban olmayacak ne smart ne kafein talep olduðu için bu kadar yükseliyor ben spek yükseliþi olduðunu düþünmüyorum bir flap cemaþ adese özgyo gibi düþünmeyþn bu hisseyi þuan Nasdaq teknoloji þirketleri borsasý oda rekorlar kýrýyor mesala ondada teknoloji þirketleri acayip seviyelere çýkýyor demek ki yatýrýmcýlar farklý bir þey görüyorlar bu þirketlerde artýk bide yurtdýþý teknoloji þitketleri fk larý bizden 2 kat yukarýlarda
taban olursa alan da cok olur
Ne hikaye olacak smart alýnca alýyorlar verince veriyorlar tum hikaye bu![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
kýsmen haklýsýnýz, ancak hikaye tüm yazýlým hisseleri için geçerli. Bu yükseliþi Smart'a ortaklýða baðlarsak FONET'i nereye koyacaðýz. Yazýlým firmalarýnýn ürettiði çözümler son 1-2 yýlda hayatýn her yerinde. Daha da olmaya devam edeceðinden bu yükseliþler oluyor. Mesela hastane yönetimine dair yazýlýmlarýnýn SGK ile nasýl entegre çalýþtýðýný gördünüz mü. Hayatý kolaylaþtýran çözümler yazýlým þirketleri sayesinde bizlerle buluþuyor. Sektörün ufku açýk. Ancak piyasa bir süre sonra bu kadar beklentiyi satýn aldýktan sonra bir süre içinin dolmasaný bekleyebilir. Bu kadar yükseliþin bir satýn alma, birleþme ya da yabancý ortaklýkla taçlanmasý da sürpriz olmaz.YTD
Smartta arasýndaki fark 1 tl ye düþtü þaka gibi
Ýþlem hacmine bakýn 12 milyon lot alýnýp satýlmýþ neredeyse bütün hisse senetleri bu fiyatlardan el deðiþtirmiþ þimdi soruyorum size ne düzeltmesi kardeþim ne düzelticek kim düzelticek hele bir sorun kendinize ????
Yer Ýmleri