Bence credit mal filan satmýyor zaten creditin malý yok ki takaslarda. Creditin iki gündür satýþta gözükmesinin nedeni bence algý oluþturmak malý bir türlü toplayamýyor hertürlü oyunu yapýyor yabancý satýyor gibi gözüküp mal toplamaya çalýþýyor alan öbür taraftan kendisi ben öyle düþünüyorum son çeyrek 20 milyon üstü kar bekliyorum 2020 sene sonu 40 milyon bir sene sonra hedefim 40 tl endeks ne olursa olsun diyeceklerim bu kadar ama günlük al sat yapmaya kalkarsanýz yedirmezler size her bir lotu bile sayýyorlar
Yönetim kurulu üyesi Tevfik Baþkaya’nýn, bir süre önce hisselerini satýp bugün de istifa etmesinin bir anlamý olmalý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://twitter.com/yunuskabasakall/...166166016?s=09
Bu haber bizi biraz hareketlendirmez mi acaba
Cuma günkü takasý görebilen var mý? Özellikle Creditin satýþlarý nereye gitmiþ merak ettim doðrusu.
son çeyrek 20 milyon ... umarým gerçekleþir
Ýddalý mi hahahaha yapmayýn ya valla sýkmayýn canýmý hub dediðin hisse 3 liradan 30 liraya gitti fonet 1.5 liradan 10 liraya gitti smart 2 liradan 12 liraya gitti
Afedersin kardeþ biz pç miyiz
Ýnanmayan satabilir veya gerçekçi bulmayabilir ben ederinden bahsediyorum þuan ki ederi bile 20 tl ve üstü bu kaðýdýn mevcut endeks ve diðer biliþim kaðýtlarýnýn fiyatlarýna göre
Sonuç olarak benim vadem çok uzun benim gibi çok yatýrýmcý var bu kaðýtta öyle abuk sabuk hareketler ile dökemezleer bizi Sabýr ile bekliyorum hareketleri çok uyuz hep en arkada kalýyor düþerken en önde gidiyor þirketle konuþuyorum sürekli bir çok farklý iþ için çalýþýyorlarmýþ daha somut biþey yok diyorlar
Ýnananlar ve sabredenler çok kazanacak ama 1 yýl sonra ama 2 yýl sonra
Yer Ýmleri