Bilanço dönemlerinde faaliyet raporlarýný da okumanýzý öneririm, orada dönem içindeki ve dönem sonrasýndaki faaliyetlerle ilgili bilgiler de oluyor, ýþýk tutabilir.
Armada haberi yalan dolan þirketle görüþtüm yok öyle birþey dendi asýl ardyz ye güzel bir haber geldi yarýn büyük ihtimalle tavan bizde nasiblenelim artýk
Smart almasýn armada yi sermaye si kafein den yüksek...
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç kimse yahu bu Ard yazýlým gidiyor da biz niye duruyoruz diye hayýflanmasýn, tabiki 2 þirket arasýnda bu kadar büyük fark yok hatta rakamlara ve rasyolara bakýnca KFEÝN daha iyi diyenler de olabilir. Ýþte burada yönetim farký ortaya çýkýyor,vizyonu olanlar ve olmayanlar. Sadece3 aylýk bilançodaki genel yönetim giderleri kalemine bakarsanýz ne dediðimi anlarsýnýz. Vizyon meselesi deyince de bir patron, hissesini sürekli ileriye dönük yapacaklarýný anlatarak patlatýyor öbür tarafta altýn yumurtlayan tavuðu kesip bir an önce karnýndaki yumurtalara nasil sahip olurum diye düþünen bir yönetim. Ýddia ediyorum ARD Yazýlým, borsada hissesinin deðerini bir miktar daha yükseltip yabancý ortak alacaktýr. Ýþte büyük düþünenle küçük düþünen arasýndaki fark. KFEÝN in yabancý ortak alacak bir þirketi bile yok çünkü birden para kazanma hýrsý halka açýklýk oranýný %75 e getirmiþtir. Yani kýsaca belki daha büyük bir þirket var ve küçük hesaplarla kötü yönetiliyor öbür tarafta akýllý yönetim sayesinde bir diðer þirket uçuyor. Ben atasözlerini çok önemserim; At sahibine göre kiþner. Saðlýklarla ve güzelliklerle kalýn.
Yer Ýmleri