-
Merkez yine toplandı galiba
-

Originally Posted by
bir-esnaf
fizikiye geçiyorum ama yinede açık söyleyim bu dolarları bizden KHK ile geri alacaklar hissini çok kuvvetli muhafaza ediyorum

Nasıl alacaklar ? KHK ile haydut gibi evine girip yada ne bileyim bankadaki kasanımı soyacaklar. Ha onları bile yapar bu abbas ve ekibi diyorsanız o zaman Haziranda birlik beraberlik çok önmeli abbasa güle güle demek için.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Blackhawk48
Merkez yine toplandı galiba
yok artık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
umutabi
Nasıl alacaklar ? KHK ile haydut gibi evine girip yada ne bileyim bankadaki kasanımı soyacaklar. Ha onları bile yapar bu abbas ve ekibi diyorsanız o zaman Haziranda birlik beraberlik çok önmeli abbasa güle güle demek için.
direkt olarak şöyle olur böyle olur gibi bir komplo teorim yok ancak , yakın tarihte varsaydığımız gibi bir KHK ile bankada döviz tutan vatandaşın parasına sabit kurdan TL'ye çevirerek müdahale ettikleri durumda , ben hiç sanmıyorum ki bizler için - aman neyse canım bu cocuklar akıllılık etmiş bizden önce davranmış onlara ilişmeyelim - desinler..
-

Originally Posted by
MedwiG
yok artık

iftar için bir araya gelmişler
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Merkez gaza gelip bu akşam bi 3 puan daha artır mı faizi. Çil yavrusu gibi dağılırız bu sefer yeminle.🤣
%5 den %3 kalmış, merkez yine bizie kırbaç mı var. Sayen sado mazo olduk merkez.
Panik atağı olanlar uzak dursun bu sıra dolar coin den.
-

Originally Posted by
WYATT EARP
THY'yi satsınlar....en son o kaldı galiba....
havayı satsınlar abi.
nefes almak ötv olsun.
bi o kaldı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri