Originally Posted by
pit
herkesin görüþüne saygý duyuyorum, seninle yatýrým stratejilerimiz uyumlu bunu tüm yazýlarýný okuduðum için biliyorum

sadece fikir paylaþýmý ile kendi hatalarýmý da anlatarak belki bir faydam olur diye yazdým.
Deva protföyümde hep bulundurmak için fýrsat kolladýðým bir hisse benimde. Ama dediðim gibi portföy büyütme evremi bitirir bitirmez risksiz enstrumanlar ve döngüsel olmayan hisselerde daha uzun vadeli yatýrýmcý olmaya çalýþacaðým.
Anladým...plazalar artýk seni boðmaya baþlayýnca, ciðeri 5 para etmeyen üst düzey yöneticilere rapor hazýrlamak canýna tak ettiðinde...benim þu an yaptýðýmý yapacaksýn. Bunun için kimisi 1 milyonu, kimisi 5 milyonu yeterli görür...herkesin eþik seviyesi farklý.
Yani ileride düþündüðün tarzý, ben zaten þu an uyguluyorum...mesela hala portföyümün %60 i altýnda..bazý arkadaþlar bu seçimi fazla muhafazakar buluyordu bir yýl önce...ama gördük ki çok doðru bir tercihmiþ...zaten bir noktadan sonra esas amaç varlýklarýnýn deðerini reel olarak korumak, þahsen fazlasýnda gözüm yok, ama sonuçlar beklediðimden çok daha iyi gerçekleþiyor çok þükür,
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri