Originally Posted by
Egeli
Gökhan uskaya güzel yazmýþsýnýz. Onu takip ediyordum. Ama son bir haftadýr. Amigoya döndü.
Çok fazla kiþi takip etmek istemiyorum. Önereceðiniz kitap vs tanýtýmý yapmadan salt gündem ve yorum yapan hesap var mý ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben de fazla kiþi takip etmiyorum. 100 olmadým hiç. Kesinlikle fazla kiþi takip edilmemeli. Kimisi kurum menfaatlerini gözetiyor, kimi kendi pozisyonunu...belki benim için de böyle düþünülüyordur, ama benim elim belli en azýndan.
Gokhan uskuay bir hafta öncesine kadar çok negatifti, hatta baya saydýrýyordu hükümete vs...son bir haftadýr aþýrý olumluya döndü, tam 180 derece dönüþ yaptý.
Þu ayrýmý yapmak lazým. Teknik alda, kýsa-orta tüm vadelerde alda. Ama benim makro beklentilerim olumsuz. Bu ortamda, borsalar konusunda aþýrý pozitif yorum yapamam..bu kendime ihanet olur...sonuçta daha bir yýl olmadý biz koca ABD borsalarýnýn taban olduðunu, iþlemlere ara verildiðini gördük.
Covid hiç zarar vermedi desek bile borsalar o seviyeleri çoktan aþtý. Þimdi herkes çok bilmiþ bilmiþ para basýlýyor diyor ya, taban olurken borsalar para bastýðý basacaðý bilinmiyor muydu?
Mevzu pozisyonel yani, o zamanlar mal almalarý gerekiyordu, þimdi maldalar, yukarý sürüyorlar. Yeterli mal verildikten sonra, büyük düþüþler olursa, bu sefer de niye düþüyoruz onu izah edecek uzmanlar.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri