Trade konusunda pek iyi sayýlmam...zaten sýk sýk deðil, bazen zorunluluktan iþlem yapmýþ oluyorum...bu nedenle bu konuda yazmayayým, o da eksik kalsýn
Zorunluluk derken þunu kastediyorum...hisselerde portföy aðýrlýðý olarak %20 yi aþmamaya çalýþýyorum, özellikle piyasa deðeri düþük olanlarda...þu son bir kaç günde mecburen deva ve uluun satýyorum ( diðerleri düþerken bunlar artýyordu)..çünkü her gün oran koþulunu bozuyorlar

klimasaný da öyle aldým mesela...son alýmý 9,51 den yapmýþým...maliyetim 10,62 oldu...ayýp olmadýn diye baþlýkta detay yazmýyorum

ama en azýndan deli gibi tabana basarlarken, moral oldun diye tabandan aldýðýmý yazdým..belki 1-2 arkadaþýn panikle pes edip satmasýna engel olmuþumdur.
Doas ta da alýma baþlýyorum diye yazdým baþlýðýnda...ek alým yapamadým, çok hýzlý tepki verdi çünkü..%18 çýktý ben aldýktan sonra...iþte bunlarýn hepsi, deva ve uluun da yaptýðým mecburi satýþlar sayesinde oldu

millet kredi teminatý tamamlamak Ýçin mecburi satýþ yapar, benimkisi de böyle mecburi satýþ...maþallah deyin, nazar deðmesin

Yer Ýmleri