Biraz cesaret olsun, biraz da ne zaman alým yapýlýr konusuna örnek olsun diye alýmlarýmý yazýyorum..belki para kaybeden, ya da morali genel gidiþat nedeniyle bozuk olan arkadaþlar kýzýyorlar.
Nazara inanan biriyim, ne kadar baþarýlýyým gibi bir derdim yok...hatta yazdýðým iþlemlerden genelde aleyhime geliþmeler oluyor...hatta geçen gün endeks düþerken portföyüm düþmedi dedim, ikinci seans endeks kadar düþtü portföy
yani, aslýnda hem zaman ayýrýp, hem de þu hisseyi aldým, bunu alýyorum vs yazmak fedakarlýk oluyor benim için...kimse bu kadar portföyünü ve yaptýðý iþlemleri açýk açýk yazmaz.
bu tür zamanlarda korkmadan iþlem yapabilmek önemli, hem buna örnek olsun diye böyle kötü zamanalrda iþlemlerimi yazýyorum...hem de borsanýn hiç tepki vermeyecek, sonsuza kadar düþecek gibi gözükdüðü böyle zamanlarda pasiflerden çok güzel alýmlar gerçekleþebiliyor...kademeler boþ zaten, panikle satýþ yapanlar olabiliyor...bu þekilde %5 aþaðýdan alým yaptýðým hissenin, günü artýda kapadýðý bile oldu.
sonuçta, ilk koþul, her ne þart ve koþulda olursa olsun portföye ve dolayýsýyla hisselerine güvenmek...alýndýladýðým esajý yazarken kan gövdeyi görütüyordu, endeks %3 yakýn eksideydi, þu an ner3deyse artýya geçecek.

Yer Ýmleri