Bu bayram el opene 1 adet ihlas veriyorum.
Syg,
Bu bayram el opene 1 adet ihlas veriyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle bu başlığı tekrar açmadı için ısrar etmemiz sonucunda bu başlığı biz gençler için tekrar açan sn.cauti ye ve başlığa katkılarından dolayı sn.dudu ve diğer tecrübeli büyüklerime teşekkür ediyorum. Biz gençlere yol göstermek ve tecrübelerini daha sık bir şekilde paylaşmalarını dört gözle bekliyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum
TSMB sayfasından alıntı "Türkiye'deki konutların gözlemlenebilen özelliklerinin zaman içinde kontrol edilerek, kalite etkisinden arındırılmış fiyat değişimlerini izlemek amacıyla hesaplanan Hedonik Konut Fiyat Endeksi (HKFE) (2010=100), 2018 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,06 oranında artarak 222,32 seviyesinde gerçekleşmiştir. "
Mayıs ayı zaten nisandan daha iyi. Şimdi bu emlak balonu şişmeye devam edecek mi demek oluyor?
hayır...reel artışlara bakmak lazım...türkiye de son bir yıldır konut fiyat artışları enflasyonun altında, hatta metrekare inşaat maliyetleri enflasyonun da üzerimde artıyor...bu durumda konut fiyatları reel olarak eriyor...sonuçta metre kare maliyetlerinin %20 arttığı ortamda, fiyatların tl olarak düşmesi beklenemez.
Yer İmleri