Merhaba öncelikle. Ben 30 yaþýndayým 3.5 senedir özel sektörde mühendis olarak çalýþýyorum. Þimdiye kadar kazandýklarýmý hiç biriktiremedim, malesef kazandýðýmý harcadým üstüne bir miktar da borç yaptým. Artýk bu duruma bir son vermek istiyorum. Daha önceden borsa ile hiçbir alakam olmadý, 2 haftadýr borsanýn içindeyim , kavramlarý teknik terimleri öðrenmeye çalýþýyorum.Her ay %40 Hisse senedi ve fon %40 Dolar %20 de enpara mevduat þeklinde portföy oluþturarak birikim yapmayý düþünüyorum. Fonlar arasýnda ak portföy yeni teknolojiler yabancý hisse senedi fonu,iþ portföy elektrikli araçlar karma fon, yapý kredi portföy yabancý teknoloji hisse senedi fonu dikkatimi çekti. Bu üç fon hakkýnda düþünceleriniz nedir?Ayrýca temel analiz uzun vade yatýrýmcýlýkta oldukça önemli deniyor. Temel analiz yaparken kilit nokta nedir, nasýl yapýlýr ?
Teþekkür ederim. Herkese bol kazançlar
Son düzenleme : onurg57; 01-07-2018 saat: 09:53.
Özel sektör borçlanma araçlarý fon kapsamýnda riskli , tüpraþ gibi þirketlerde sorun yok ancak diðer þirketlerde her zaman sýkýntý olma ihtimali var.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Yanlýþ anlamýþ olabilirim. Ali koç kulübe vereceði kaynaðý bedelli sermaye artýrýmý ile mi koyacak ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Yatýrým fonlariyla yönetim ücreti adý altýnda milleti fena kazikliyorlar..toplam meblað üzerinden %3 lere varan komisyon alýyorlar...eðer hisse senedi fonu alacaksýnýz kap a girip portföyune bakýn ..direk onlarý alýn derim.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri