%2.5, yüksek bir rakam....tüm meblað üzerinden..günlükte pek onemsenmesede yillikda bayaðý yekün tutuyor....tam çakal bunlar.eger fon alacaksýnýz bile alýnan ücretlere iyi bakýn.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
%2.5, yüksek bir rakam....tüm meblað üzerinden..günlükte pek onemsenmesede yillikda bayaðý yekün tutuyor....tam çakal bunlar.eger fon alacaksýnýz bile alýnan ücretlere iyi bakýn.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi baktým da eurobond dýþ borçlanma araçlarý fonlarý da yýllýk kalýnýrsa stopajda n muafmis...yanlýþ okumadiysam.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
ISFIN.E, OZGYO.E, GEREL.E, HURGZ.E, ISDMR.E ve OZKGY.E paylarý 02/07/2018 tarihinden itibaren BIST 100 Endeksi'ne dahil edilmiþtir. BRISA.E, AYEN.E, HLGYO.E, BANVT.E, TKNSA.E ve VKGYO.E paylarý ise 02/07/2018 tarihinden itibaren BIST 100 Endeksi'nden çýkarýlmýþtýr.
katýlýyorum
hayat sigortalarinda gecerli
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet haklýsýnýz..
Kontrol ettim, iþlem türü olarak: fon stopaj kesintisi olarak gözüküyor. Fon gideri günlük olarak fon fiyatýna yansýtýlýyormuþ
o halde benim yanlýþ ifade ettiðim %2,5 þuradan geliyor;
Örnek; Fona toplam 100tl yatýrmýþým 132olmuþ(fon gideri dahil) , kazancýn %10u 3,2 tlsini stopaj kesmiþler 128,8tl hesabýma yatmýþ
3,2/128,8 %2.5
Belirrtiðim %2,5 tamamen alakasýz ,kiþinin karýna özel bir deðer. yanlýs anlasýlma için özür dilerim
YTD
Yer Ýmleri