Maliyet yüksekmiþ...Benim 12 civarlarýnda, normalde dipte maliyet yapmak çok nasip olmaz bana, ama bu hisse çok iyi denk geldi. Bir de çok karakterli bir duruþu var, düþerken de adam gibi düþtü, çýkarken de öyle çýkýyor..Bakalým, nasip, ben çýktýkça ek alým yapmayý düþünüyorum. Þu an portföydeki aðýrlýðý en yüksek hisse oldu Petkim le beraber.
Portföyümde Kords, Soda, tskb de güzel gidiyor.
Petkim orta.
Tatgd ile brisa kaldý yürümeyen.
Tatgd için merak ettiðim bir konu var.
Starbuckslarýn tüm þubelerinde sek süt kullanýlýyor, günlük tüketimi düþünemiyorum.
Bunlarýn anlaþmalarý nasýl yapýlýyor TL üzerinden mi döviz üzerinden mi süt satýþý var.
paket baþý sabit bir fiyat var mý ? Yoksa aylýk güncelleme oluyor mu. Malum süt fiyatlarý arttý son bir ayda.
Buradan hisse karlý bir iþ te yapabilir zararýna da satabilir.
3ayrý paketi görünce fotoðraflamýstým.
YTD
Aksa Enerji ile alakalý deðerleme calýþmam.
https://suphecikimse.blogspot.com/20...e-calsmas.html
YTD
Brisanýn zamana ihtiyacý var emeklilik hissesi olmaya adaydýr kendileri. Brisanýn ileriye gitmesini de þahsi olarak istemiyorum orasý da ayrý tabiki, daha var. Brisayý inceledikçe kordsa karþýma çýktý.
Kordsa ile sasa takibimde lakin iþ yoðunluðumdan henüz bir inceleme yapma fýrsatý bulamadým.
Kordsa konusunda, ortaðým bir grizgah yaparsan çok sevinirim. Amerikadaki alým konusu ilgimi çekti. Ýlerisi için öngörünüz nedir ?
Petkim ise zaten portföydeen çok güldüren hissem
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Yer Ýmleri