dinamik portföy yönetiminde halocan iyidir...
dinamik portföy yönetiminde halocan iyidir...
Martind
Twitter konusunda sorduðunuz soruya, tartýþmaya mahal vermemek için o kýsma cevap yazmamýþtým. Sonuçta deðerlendirme benim özelimde yapýlan bir deðerlendirme. Buraya yazmaya gerek yok.
Özelden konu hakkýnda mesaj atýyorum.
Ayrýca dünki yazýma ilave olarak, dostum Wiseinvestor üstadýda anmadan geçemeyeceðim. Kendiside þahsýna münhasýr bir kiþilik olan deðerli bir üstattýr.
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Brisa yý pek çok arkadaþ beðenmiyor son bilançosundan sonra, bu þirket borçlarýnýn hepsini hedge etmiþ, satýþlarýný ihracat bazlý saðlam þekilde arttýrýyor. Global ölcekte bayi yapýsýný geniþletiyor. Yatýrýmý yeni bitti kapasite artýþýnýda ölçülü bir þekilde yapýyor ki ortaðýda japon firma güven sorunu neden oluyor anlamýþ deðilim. Özkaynak artýþýnýda hedge den saðlýyor. Bence azar azar toplanmaya devam edilebilir. Geçmiþte temettü konusunda da elinin sýký olmadýðýný verdiði temettülerle kanýtlamýþ. Japon ortaðý bu yatýrýmýn ardýndan borç çevrimlerinin hafiflediðini gördüðünde temettü yoluyla nemalanacaktýr. Lastikin geleceði ülkemizde var olmasaydý yeni firmalar yatýrým yapmazdý. Eskiden tekstil üssü idik avrupa için þimdide otomotiv sanayi için biçilmiþ kaftanýz. Syg.
Yer Ýmleri