Aksa’daki yüksek temettü bana göre oldukça olumsuz bi karar. Faizlerin bu kadar yüksek olduðu dönemde karýný daðýtýp tekrar borçlanacaksa ne anladým bu iþten.
Aksa’daki yüksek temettü bana göre oldukça olumsuz bi karar. Faizlerin bu kadar yüksek olduðu dönemde karýný daðýtýp tekrar borçlanacaksa ne anladým bu iþten.
Endeks zirveleri zorluyor... ama baþlýkta heyecan, çoþku vs eser yok...neden acaba,
Ý-) beyaz yaka kendi derdine düþmüþ, iþten atýlýr mýyým korkusuyla forumlarý unutmuþ, kendini iþine vermiþ,,,meþhur tabirle çalý dibinden olaný biteni seyrediyor.!
Ýi-) yeterince alým yapamadýðý için bu yükseliþe pek sevinemedi,
Ýii-) yanlýþ hisse seçimleri, yanlýþ giriþ çýkýþ zamanlarý nedeniyle bu yükseliþten pek faydalanamadý..bu yüzden keyifsiz,
Ýv-) hepsi![]()
En büyük neden 2 olmakla beraber kýsmen de 3 .faktör![]()
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþviklere raðmen Ocak otomobil satýþ verileri geçen yýlýn çok çok altýndayken, avrupada belirsizlik gündemdeyken toasao nun çýkýþ sebebi ne olabilir?
Tekrar 20nin altý fiyatlara çekilirse alýma geçecektim ne güzel ama trene bakar gibi baktým kaldým malesef
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bundan 10 sene kadar önce böyle bir soru sormuþtum yatýrým danýþmanýna... basit bir cevap vermiþti, güçlü para giriþi var, yabancý alýyor demiþti...ben de böyle cevap mý olur, yabancý neden alýyor onu merak ettim demiþtim içimden.
Sorunun basit cevabý hikayedeki gibi...yabancý neden alýyor dersen...buna bir sürü cevap verilebilir...benim favori cevabým, güçlü bir realizasyon gelecek, bunun öncesinde yabancý aðýrlýkta olduðu kaðýtlarý mümkün olduðunca yukarý çekmeye çalýþýyor.
Þahsi fikrim 105 bin üzerinde kalýcý bir hareket olmaz seçime kadar 105-107 bin arasý kýsa sürede %20-40 arasý kar elde edilen kaðýtlarda bir miktar hafiflemeye gidilebilir.
Yer Ýmleri