Ayrýca toaso kýsa süre önce 19 altýný görmüþtü...hatta 19 altýndan tekrar alýma baþladým da demiþtim![]()
Ayrýca toaso kýsa süre önce 19 altýný görmüþtü...hatta 19 altýndan tekrar alýma baþladým da demiþtim![]()
Doðru diyorsunuz cesaret edip alamadým açýkçasý. Þirket kendi faaliyet raporunda bile önümüzdeki yýl için güzel þeylerden bahsetmiyordu.
Üzerine ocak satýþlarýný da görünce beklemek daha mantýklý gibi geldi.
Temettü açýklanmasýyla beraber yukarý hareket baþlayýnca geri çekildikçe alacaðýma söz vermiþtim kendime ama öyle bir geri çekilme olmadý ...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse...panik alým yapma bari...bu dalga bitmek üzere...seçim öncesi ya da seçim sonrasý alým fýrsatlarý gelecektir.
Vade sonu nedeniyle endeks short yapanlarý 1-2 gün daha sýkýltýrabilirler.persembe vade sonu...106-107 býnleri de gösterebilirler, sonrasýnda realþzasyon bekliyorum.
Bu arada ben vadeli piyasalarý öðrenin derken illa iþlem yapýn diye söylemedim bunu...artýk vadeliyi, oradaki mekanizmayý bilmeden spotta tüm resmî görmek mümkün deðil...bazen sýrf vadeli pozisyonlar nedeniyle hisselerde saçma gözüken hareketler olabiliyor...bunun varant var, opsiyonu var, var oðlu var.
Hadi bakalým gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalým...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Sa ustadlar bende koc gurubundan bir hisse almak istiyorum su an tofas en alinacak kagidi gibi duruyor uzun vadeciyim ama sahsi dusuncem temettusunu versin ustune de 1.ceyrek bilancosunu aciklasin otomotiv piyasasi 1 .ceyrek hem icde hem icracatta cok iyi iyi deyil dolayisi ile hem temettu sonrasi hem de bilanco sonrasi kisa vadecilerin satis yapmasi sonucu geri cekilme yapar diye tahminim var bakalim tutarsa aliriz tutmazsa bi dusus daha bekleriz
TEKNÝK YORUM VE SEVÝYELER
ABD & Çin görüþmelerindeki olumlu havanýn yurtdýþý borsalarda yarattýðý olumlu havayý arkasýna alan BÝST100 Endeksi güne %0,67 artýþla 103.875 seviyesinden baþlarken, bankacýlýk sektörü öncülüðündeki alýmlarla birlikte 105.000 seviyesinin üzerine çýkýlmasýna karþýlýk günü %1,11 artýþla 104.330 seviyesinden kapanýþ gerçekleþti. Güne ABD vadelilerindeki satýcýlý görünüm kapsamýnda negatif baþlangýç yapmasýný beklediðimiz BÝST100 Endeksinde 105.150 ve 106.000 direnç seviyelerini teþkil ederken, 103.500 ve 102.500 destek noktalarý olarak takip edilecektir. A1 Capital
bir halt olacaðý yok.
evet bu baþlýk kriz zamaný trend idi. kaðýt önerileri, portföy önerileri havada uçuþuyordu ama ralli zamaný geldi ve þu an gayet sessiz sakin, yazý yazan da yok. maalesef endeksteki testere içinde beyaz yaka da olan ky'yi terse býraktý. endeksin dibinin net iþareti o meþhur trump twiti idi. iþte o twit çoðunluðu terste býraktý. ben de net hatýrlýyorum. trump kürtlere dokunursanýz sizi mahvederim demiþti. ben eski ben olsam satýp altýn ve dolar almýþtým. ama yapmadým. bir lot bile mal satmadým.
burada sözü geçen popüler hisselerin çoðu zaten gidemedi o kadar. petkim, soda, brisa, ereðli, froto...sn. cautionary'nin patentinde bulunan grafik pahalý parametresi çok doðruydu. zira 12 liraya arçelik, 13 liraya kchol kaçmazdý
Yer Ýmleri