sayýn cauti.
grafik pahalý söylemini sürekli olarak kullanýyorsunuz açmanýz mümkün mü?
teknik analizden pek anlamam.biraz rsi ve aðýrlýklý ortalamalara bakýyorum fakat kafam basmýyor açýkçasý.
yalnýz hisse deðerlerine baktýðýmda bimas için uçuk karlara raðmen pp/dd-fk 2008 seviyelerinde.ve o günden bugüne de sürekli olarak bir düþüþ eðiliminde. satýþlarýný acayip arttýrmýþ. döviz fazlasý var ,nakit akýþý yüksek vs. þu anki deðerlerle tarihsel ortalamalarýnýn yüzde 50 altýnda seyrediyor deðer ve fiyat olarak. her yýl sürekli maðaza açýyorlar ve çýlgýn büyümeye devam etmekle birlikte file market projeleride var. önümüzdeki 20 yýllýk perspektifte ben kendilerinden bir internet ataðý da bekliyorum çünkü sektör o yöne doðru kayýyor.
bir de diðer marketlerden bahsedilmiþ ama ben mi yanlýþ gözlemliyorum bilemedim. hangi bime gitsem (istanbul-fatih)çift kasa çalýþýyor mesai saati çýkýþlarýnda da en az onar kiþi kuyrukta oluyor. þok da evimin yanýnda ne zaman gitsem sýra beklemeden alýp çýkýyorum marketten ve çok markette bu durumu gözledim ,migros da da ayný durumu gözlemledim. fiyatlar hala daha bim de en ucuz gördüðüm kadarýyla. kalitesiz mal sattýðý için mümkünse pek gitmiyorum (þok veya a101 tercihimdir)ama krizden sonra bim kuyruklarý level atladý resmen. ben bu hissede hala uv de iyi ekmek olduðunu düþünüyorum ,gerekli manevralarý yaparsa.
ben de sat butonu aktif deðil. sizin tarzýnýz farklý tabi. çeyreklik verilerle al-sat yapýyorsunuz. güzel kazandýðýnýzý çalýþmadan buradan geçindiðinizi yazmýþssýnýz her ne kadar inanmak istemesem desadece borsa ile mi geçiminizi saðlýyorsunuz. insan beceremediði þeye pek inanmak istemez baþtan kabul ediyorum
40 yaþ için yeterli birikim olmama ihitimalini düþündüðümden sordum. art niyetim yoktur.
grafik pahalý söylemini biraz açar mýsýnýz?
benim için önemli olan alýþ fiyatý,satýþla pek iþim yok açýkçasý. çünkü diðer türlü pek baþarýlý olabileceðimi düþünmüyorum.
selametle.

sadece borsa ile mi geçiminizi saðlýyorsunuz. insan beceremediði þeye pek inanmak istemez baþtan kabul ediyorum

Yer Ýmleri