Bir þans vereyim dedim

ama öyle hem küfredip hem de hisseye yapýþan türde bir yatýrýmcý deðilim...bir hisse düþebilir, zararda olduðum baþkahisseler de var..ama onlarý tutuyorum mesela...ama karakter sorunu sezersem, gözünün yaþýna bakmam.
Mesela ttrak...ilk maliyetlerim 35 tl civarýydý... 30-40 bandý dýþýna çýkarsa ek alým yaparým dedim...30 altýnda ek alýmlarým oldu kademe kademe...ortalama maliyetim 30 filandýr...yani zarar %15 e yakýn...20 ye kadar ek alým yapabilirim.
Þunu demeye çalýþýyorum..uzun vade yatýrýmcý olarak hissenin düþmesi ve ek alým yapmam da sorun yok...ama hisse gerek piyasa hareketlerinde, gerekse bilançosunda alengþrli iþler yapmayacak.
Bu arada ülke tarýmý biterken, gýda enflasyonu, enflasyon faizleri uçururken...hepsi de dolara etki ederken...yani kýsýr döngüde kývranýrken...ekonomi yöneticilerinin traktör de adam gibi bir hurda teþviði getirmemesini akýlsýzlýk olarak görüyorum...yoksa böyle bir teþvik gelse bu hisse 30 altýna inmezdi...buradaki beklentilerim þimdilik gerçekleþmedi maalesef.
Yer Ýmleri