Originally Posted by
Cautionary
Allah baðýþlarsa benim de iki çocuðum var...ne ben ne anne çok çocuk sever, çok yakýndan ilgilenebilir durumda deðiliz...bu nedenle üçüncüye sýcak bakmadýk...bence çocuk kararýnda en önemli unsur bu, yani sevgiyle ve ilgiyle çocuðu büyütebilmek...anne baba olarak çocuklarla ayrý ayrý birer saat bire bir ilgilenmek lazým.. yoksa ver eline tableti, geçsin tv karþýsýna böyle çocuk büyüteceksen hiç yapma.
Maddiyata gelince, inan gelir çok dusuk deðilse, bir þekilde hallolur. Hele eþlerden biri çalýþmýyor ve eve 5000 TL filan giriyorsa bir þekilde halledilir bence.
Bir de iþin ýnanc boyutu var, tabii ki kiþiden kiþiye deðiþir...ama ben rýzký veren Allah týr diyorum..ya da eski deyiþle, aðýlda oðlak doðsa tarlada otu biter

Tek kaygý ekonomik kaygýlar da deðil. Ülkenin sosyo kültürel yapýsý da olumsuz bir þekilde deðiþmekte.
Bu yapinin daha da bozulacaðýný düþünmekteyim haliyle böyle bir yapýya ikinci çocuðu getirmeye vesile olmak çocuða kötülük diye düþünüyorum.
Yine bir baþka unsur. Yaþým oldu 39. Çocuk oldu gitti desem doðduðunda 41 yaþýnda olacaðým.
Bizim bunaldigimizda çocuðu býrakabilecek çevremizde insanimiz yok.
Ýlk çocukta uyku problemleri vardý . Bir iki saatlik uyku ile ise gittigim zamanlar oldu.
Haným kafayý yemek uzre idi.
Kendi çocukluðumu düþünüyorum.
Kahvaltýyý yapar top oynamaya çýkardýk. Acýkýr yemek yemeðe gelir sonra yine oyun oynamaya çýkardýk. Mahallede büyür giderdik. Þimdi o kültürde kalmadi.
Bu arada þartler farklý olsa idi inanýn iki üç çocuk bende isterdim.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri