Sayýn cautionary, 3. Çeyrek bilanço lar sonrasý listenize giren ve çýkan hisseler olursa paylaþýr mýsýnýz..
Sayýn cautionary, 3. Çeyrek bilanço lar sonrasý listenize giren ve çýkan hisseler olursa paylaþýr mýsýnýz..
Þu ana kadar takip ettiðim hisselerde göze batan tek bilanço var...traktör, toaso, Arçelik, trakyacam, þiþe, Tekfen gibi hisseler vasat bilanço açýkladý.
Sadece bagfas önceki çeyrek gibi, çok iyi bilanço açýkladý...bu hisseye 7 tl civarý girip, çok kýsa sürede çok yukseldi diye sattým 10 tl den..13 tl oldu...önü de açýk gibi...büyük piþmanlýktýr benim için...üstelik uzun vadeci kimse yüzüne bakmazken gözüme girmiþti...dibine göre üçe katladý 3-4 ayda.iki bilanço ile müthiþ düzeltti rasyolarý.
Arkadaþlar müsaadenizle bir sevinç çýðlýðý atacaðým...ortam da müsait zaten
Klimasaaaan![]()
Samimi ifade edeyim. Ben sizin kadar hisse tuttursam. Paranýn çoðunu bir sonraki hisseye gömmüþtüm
Siz yine büyük bir disiplin ile yatýrým yapmaya devam ediyorsunuz belkide baþarýnýzýn sýrrý disiplin
Bildiðin kadarýyla hisse yatýrýmý portföyünüzde küçük.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Oransal olarak, altýn %65, likit %5, hisse %50...oran olarak da az sayýlmaz, miktar olarak da dipte debelenen bir endeks icin...gayet büyük sayilir.
Bu arada parasal açýdan zengin olma hayalim yok, ferrariye bineyim arzusunda deðilim..þu an köyumdeyim, sakin ve huzurluyum. Yaný, kendimce, zaten zengin sayýlýrým
Yer Ýmleri