Originally Posted by
snails
sayýn hkm ; katýlýyorum ,yalnýz bu formlar böyledir atýsma vs ,eksik olmak onemli olan bu milletin evlatlarý olarak ayný coðrafyanýn kaderini paylasanlar olarak býrbýrýmýze yardýmcý olmaktýr .
gelelim altýn ,dollar meselesine
krýz ortamýnda dollar yükselir akýbinde altýn takýp eder .peký dollar tedavülden karkacagýný piyasalar anlarsa ne olur
altýn hýzlanarak artýþa devam eder ne zamana kadar .yený sistem devreye girene kadar kýsaca dolarýn yarýný alacak digital yada herneyse .
Sayýn HKM ,size sorum neden gumus portföyünüzün ne kadarý altýn harýcý ,oncelýklý olan fikriniz merak edýyorum .
muhtemelen 2020 2 yarýsý çok sert gecýcek bu kesin gýbý ,oncesýnde birþeyler baslayabýlýr sýstem týkandý aslýnda sistem 2008 de býtmýstý
fakat defin bu yýllara kaldý ,yeni dünya ekonomisine gecýs tabýýký sancýlý vede kaygýlý olucaktýr .bu süreçte heran baþlayabilecek
resesyon derinleþerek ýlerlýcektýr diðer krizlerden farký ýse paranýn patronlarýnýn kontrolu kaybetmemek ýcýn paylaþmak zorunda kalmalarý olucak ,muhtemelen abd ,cini de ýcýne alacak bir sisteme gýrýcekler vede benim de düþüncem altýn altýn çaðýný yasayacak taakii ,yeni siteme gecene kadar ký surede .saygýlarýmla
Yer Ýmleri