Originally Posted by
pej
Altýn mevduatý toplamý TL olacaktý,benim dikkatsizligim.Dolar ise Google da aratýnca 128 milyar Max gözüküyor,son dönem gazete haberinde de 120 milyar dolar.

Originally Posted by
pej
arkadaþým, paylaþýmlarýmý senin ýsteklerýne göre yapmayacaðým. Kafaný kullanýp araþtýrarak neyi doðru neyi yanlýþ ne maksatla söyledim sen deðerlendireceksin ve vardýðýn sonuçlara görede soyledikletimi doðru kutulara koyacaksýn.

Originally Posted by
pej
diproyal için söyledim.
Bu iki mesajý tek seferde yazabilme yöntemlerini kullanmanýz sizleri okumamýz için daha kolaydýr. Buna ek olarak dikkatsizliðinizden kaynaklý hatalarý azaltmak adýna yazar yazmaz göndermek yerine tekrar incelemeniz dikkat eksikliðinden kaynaklý hatalarý azaltýr.
Dikkatli ve kaynaklý yazarsanýz hepimize daha faydalý olabilirsiniz. Bilgileri videodan öðrendiðinizi söylemiþtiniz video linkini de paylaþýrsanýz bizde videoyu izleriz. Aksi durumda yanlýþ maksatla yazmýþ gibi oluyorsunuz. Bu durum sizin mevcut itibarýnýzý olumsuz etkileyebileceði gibi bilgileriniz konusunda güveni azaltacaktýr. Teyite muhtaç bilgiler yerine uzun vadede forumdaki yazýlanlarý okuyarak bilgi edinmenizden sonra fikir sunmanýz saðlýklý olabilir.
Kontrol yükümlülüðünü okuyanlara býrakmanýz üzücüdür. Biz buradaki bilgilerin diðer tüm bilgilerden doðru olduðuna inanarak güvene dayalý bir iliþki kurarýz. Yazarýn doðru kutularý araþtýrýp "koymuþ" olup güvene dayalý bilgi sunmasý daðarcýðýmýza katký sunar.
Umarým bu bilgiler size faydalý olmuþtur. Çok teþekkür ederim.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri