Poker masasý deðil ama burasý sen ben o var bes fonu var borsa fonu var yabancýsý var yani masa kalabalýk elin üstünde el var adam saymayla uðraþmaz uðraþana birþey demem vakti boldur, adamýn elindeki lota yakýn yada daha fazla baþka bir tekil oyuncu gelirse ozaman iktidar mücadelesi olabilir.
Herkes gibi bende þirkete gelecekteki bir dönemdeki ederine deðer biçerek bugünkü deðerine göre makul bir delta varsa alým yapýyorum delta kapanýnca satýyorum yada delta kapanmadan baþka fýrsata atlýyorum.
modaya uyarak aldýðým bir kaðýt Ismen , sene baþýnda millet borsaya giriyor iþlem hacmi artar diye ismen aldým düz mantýk 4.5 5tl arasý mallandým heralde benim gibi çok atlayan oldu da coronadan dolayý 3.2ye kadar düþtü kaðýt ama millet evde kaldýkça iþlem hacmi artýyordu vs. Ee herkeste bunu bildiði için mallanmaya çapal yapmaya devam ediyordu 4tl altýndan veren ky olduðunu sanmam sonuç ne kaðýt 7.5tl
Ayný þekil haziran baþýnda mortgage faiz kampanyasý olunca modaya uyarak ozak gayrimenkule atladýk 3liralardan hisse biz aldýk diye 2lere geri düþmedi hisse düzeltmeden yoluna gitti. Ayný þekilde düþünen modaya uyan benim gibi o günkü zirvesinden atlayan cok oldu ama krediler düþtü millet evlere hücüm ediyor gyo hisselerini taban yapalým diye süründürmediler
Demem o ki 1hafta 1ay 2ay hisse sürünebilir yada direk yükselir bunun sebebi hisseye sahip olmak deðidir, hissenin temeli iyiyse 1 max 2bilanço donemi sonrasý süründürme ihtmali 0 dýr
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri