Eðer kulp yapmazsa buradan devam ederse çanak katlama hedefi 2750 dolar/ons. Temel olarakta düþük faiz ve bol para ortamý her zaman altýna yaramýþtýr. Gene altýna yaramasý kadar doðal bir þey yoktur.
Y.T.D.
fiyat yerini bulsun da kulbu sonra takýlýr onun.
borsadaki fiyatlara ne kulplar takýlýyor baksanýza.
Deðil yatýrým, mümkünse ev araba için bile kredi çekilmemeli. Þu zamanda nasýl yapalým derseniz, hadi oturacaðýnýz ev için üçte iki oranýný geçmemek kaydýyla ev olabilir diyeyim...yoksa, bir gün çok feci duvara toslar kredili yatýrým yapanlar.
Bu arada sene baþý 1900 usd derken bu hedef de genelde iddialý bulunmuþtu. Ancak unutmamak lazým ben bile kendi tahminime çok güvenip %70 altýn oranýný geçmem, siz de çok güveneyim bu tahmine.
Ayrýca benim maliyetim, 5 sene önce ve 100 tl...dönüþ sinyali alýrsam seviyeye bakmaz kademeli satar çýkarým. Yani illa 3000 görülür diye bir iddiam yok, þartlar deðiþir, anýnda görüþüm de deðiþir![]()
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Ali bey, bugün günlükte ema5 vs ema22 kesisimi olacak gibi. Endeks shortlarini açacak mýsýnýz?
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri