Neyse yarýnlar bitmez dün olmadi bugün olabilir olmadý yarýn ama çok yakýnda aksiyon bende bekliyorum ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse yarýnlar bitmez dün olmadi bugün olabilir olmadý yarýn ama çok yakýnda aksiyon bende bekliyorum ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Kaðýt diplerde sürünüyor yüzüne bakan kalmamýþ. 200 milyon $ bu fabrika kurulabilir mi sýfýrdan. Üstelik limaný ve arsalarý ve iþtirakleri hariç...
Yaparsa heryýl yaptýðý ocak hareketini yapar.. Yapmazsa da ta aq..
Takozu koyandan allah razý olsun ucuzdan topluyoz iþte.
Birde mirasyedi satýþý gelecek ki off aman nalan.
Ak yattaki adamlarý akinonya da bize ders diye okuturlar.
Kendini ilah zanneden zibidiler.
Neyse iþimize bakalim.
Patronunda ayar bozulmak üzere gelen alým þekillerine bakýlýrsa.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Ýyi seneler arkadaþlar.. Bu þerefli!! insanlar oldukça daha çok seneler burdayýz.. Sayýn kentuf patronun da ayar bozuluyor demiþsin de patron zaten hisseyi yönlendiren.. Ýstedikleri gibi at koþturuyorlar.. Ne spk ne baþka bir kuruluþ babalara biþey demiyor.. Diyemez.. Para herþeyi!! yönetiyor..þirketin ortaklarýndan biri de bildiðim kadarýyla hisarcýklýoðullarý.. Þirketin kimlerle daha ne baðlantýlarý vardýr.. Varýn gerisini siz düþünün.. Borsada hemen hemen tüm þirketlerde durum bu.. Borsa-corsa usulleri geçerli.. Sen ben anca seçim zamaný birilerinin aklýna geliriz..
hisse senedini bence tam gidecekken
15 temmuz faillerinden birinin nuh çimento çalýþaný olmasý
ceo hakkýnda basýnda çýkan söylentilerin gündeme düþmesi önünü kesti.
þirket hiçbir açýklamada yapmadý bu geliþmelere oda ilginç oldu.
bu söylentileri bile tahta 10 tl den karþýladýydý
bu fiyatlar bence ütopik ve kaydettirilen ortak satýþýný ucuzdan kapma telaþý var tahtayý yapanlarda.
ben patron olduðunu zannetmiyorum tahtayý yapanlarýn.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri