Bank of america sal bizi yaw sal
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bank of america sal bizi yaw sal
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Dilek Öztol
bugünki haberde: istanbul Arnavutköy Ýlçe Umumi Hýfzýssýhha Meclisi'nin Ekim 2020'de çýkardýðý 58 numaralý kararda, bölgede hayvancýlýk ve çiftçilik yapanlarýn en geç Nisan 2021'e kadar tahliye iþlemlerini baþlatmalarý istendi.
Investte bir alýntýdýr. Dilek hanýma çabalarý için teþekkür ederiz.
Aman ha yatýrým tavsiyesi deðildir.
terapi terapi
NUH ÇÝMENTO'nun bilançosuna kâr getiren ve halka da arz olabilecek nitelikte iþtirak þirketleri.... CEMENTOS ESFERA S.A yüzde 10... ÇÝM-NAK TAÞ.LTD.ÞTÝ yüzde 98.. ÇÝMPAÞ ÇÝMENTO PAZ. A.Þ yüzde 12... NAVIG HOLDING TRADE B.V yüzde 100.. NUH AGRO TARIM A.Þ yüzde 85... NUH BETON A.Þ yüzde 100... NUH GAYRÝMENKUL ÝNÞ A.Þ. yüzde100... NUH YAPI ÜRÜNLERÝ A.Þ yüzde 100.... ÜNYE ÇÝMENTO SANAYÝ A.Þ'nin de yüzde 40'ýna ortaktir
Baþka bir bilgilendirme alýntýsý. Ytd
terapi terapi
2-3 aydýr yazýyoruz burda elimizden geldiði kadarýyla. Nuh çimento 1-Çoðu büyük yatýrýmlarýný tamamladý. 2-Liman kapasitesini iki katýna çýkardý. 3-Full mesaide, 2021 sipariþleri full, kanal Ýstanbula çimento lazým deseler yüzde 40 ortaðý olduðu Ünye çimentodan ister, çünkü sipariþlerden mal yetiþtiremiyor, o yüzden de Kocaeli Dilovasýnda yeni yerlerde yeni yatýrýmlar yapmak zorunluluðunu hissediyor, çünkü biliyor ki devasa büyüyor. 4 ve 10 Mart'taki toplantýlar boþuna degil. 6-Yabancý alýmlarý yine bugün de ön planda, bakabilirsiniz. 7-Lot sayýsý böyle bir firma için düþük, bu hissenin yukarýlara çýkýþýnda büyük bir etken. 8-Yýldýz pazara 2021 yýlýnda geçen ve temettü güven endeksine dahil edilen bir þirket. 9- Sermaye-kar ve piyasa defter deðerine göre aþýrý pahalý deðil. 10-Hem kendi kârý hem de iþtiraklerinden gelecek karlarla her geçen gün büyüyen dev bir þirket. 11-Ünye Çimentonun yüzde 40 ortaðý, buradan gelen kar bilançoya yandýr.
hasan kayak hasan kayak
Arkadaþlar nuh çimento deniz suyunu arýtýp kullanan çamur kurutma tehsisi olup çamuru kurutup yakýt olarak kullanan hammetesini hemen fabrikanýn içindekidaðlardan çýkarýp kullanan limanýný kiraya veren 20 yýldýr temettü veren ihracatýný dolarla yapan ve yurt dýsý ful ihracat yapan çimentolarýn ferrarisidir ne bir nibaþ ne bir göltaþ bütün çimento fabrikalarýný toplasan bir nuh etmiyor inþallah güneþli günler yakýndýr ..
Arkadaþlar hepsi alýntýdýr.
Sadece bilginiz olsun diye.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi kararýnýzý kendiniz verin.
Ben motive oldum...
57 seviyelerine kadar geri çekilmeye eywallah ama aþaðýsýna kaydirirsan küfürü hak edersin sayýn tahtacý..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri