uzunvadeli güzel yerlere gider ama ben 6,78 den vedalaþtým arsa haberi daha çok su götürür kalanlara bol kazançlar
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Dirençte hiç zorlanmadý bile, bu kadarýný beklemiyordum açýkçasý, dünden bu yana iyi prim yapti, nerdeyse %10, karda beklemek kadar zor bir þey yok valla,:) kanaat getirmek de önemli.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
bawer üstad,
az önce gelir tablosu bilançoya baktým
þirketin satýþlarýný yurtiçi yurtdýþý olarak ayýrdýðýmýzda yurtiçi 1/3 yurtdýþý 2/3 orantýsý var,
ve yurtiçi satýþlarý 2017 2018 de az artýþ göstermiþ,
bu yýl 9 aylýkta ise 7 milyon civarýna gelmiþki 2018 12 aylýk rakamýný yakalamýþ,kapa açýkladýðý 4 milyon civarý bir tpao rakamý vardý son çeyrekte sadece bunu ilave etsek 11 milyon rakamýný yakalayacak, ayrýca yurtdýþý satýþlarý son çeyrekte 9 aylýk rakamýn yarýsý kadar artýþ gösteriyor bu senede aynýsýný tekrarlar ise oradan da iyi bir rakam gelecek,ayrýca döviz bu günlerde yükseliyor, yurtdþý astýþ rakamý yüksek olan firmalar için olumlu,
arsayý dýþarda býrakýnca dahi karlý bir yýl kapanýþý olacakki bunun üzerine arsayý satmasa bile deðerleme rakamýný tablolarda gösterseler dahi çok ciddi rakamlar söz konusu
hisselerin teknik olarak bakýlmasýndan anlamam ama bilanço gelir tablosunu az buçuk anlarým
bu arada kimseyi yönlendirecek bilgim olmadýðýný baþtan yazmýþtým, her seferinde tekrarlamama gerek yoktur diye düþünüyorum
Bu gunun pastasi varmi?
Kapanýþ ve takas bir süre sonra gelecek
Yer Ýmleri