O oynuyorsa iki lirada bizde oynarýz lot artiririz
O oynuyorsa iki lirada bizde oynarýz lot artiririz
At hýrsýzlarý ile uðraþamayacam, verdim gitti...
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Aslýnda hic tarzým ve kisiligime uygun degil ama hak ediyorlar artýk..Bu hissede bir kendileri birde kücük yatirimcilar var sadece..Boyle parasýna ve gücune güvenip kucuk yatirimcisina tuzak kuran hile yapan karaktersiz gorgusuz zavalli HARAMZADELERE karsý bizde...
Evet madem oyle ; zaman sinirim yok benimde ! 5 yil daha buradayim..ve hicbir ihtiyacimda yok hisseden gelecek.. depoyu da fulledim..kuyrugunuzdan yakaladým sizi boyle kivranmanizý ve sancý cekmenizi izleyecegim keyifle.. Alýn alabiliyorsanýz benden...ytd
Bunlarýn garanti yatýrýmda hiç dokunmadýklarý çakýlý halde duran 3 milyon 800 bin adet hisseleri var. Bunlarýn çakýlý duruyorsa benim de 3 yýldýr çakýlý duruyor hiç dokunmuyorum yerinden kýmýldatmýyorum. Baþka bir yatýrým hesabý daha açtým ordan da bir liralýk iki liralýk farklarla da olsa al sat yapacaðým. Ne kadar tutturursam artýk hiç önemli deðil. Kendi mallarýnýn deðeri yükselmesin diye uðraþýp dursunlar. Bakalým nereye kadar sabredecekler.
Yapma al sat yapma sana göre deðil
Bu arada sonda sattiklarimi ben aldým ondan artý kapatti
Fabrikanýn Eylül ayýnda tamamlanacaðý yazýyordu, Eylül ayý geçti hala bir haber yok, KAP göndermeleri gerekirken sessiz kalýyorlar, Sermaye Piyasasý Kuruluna þikayet etmek lazým.
Artýk 118 e kadar beklimeli elde kredili mal ya da fazlalýk varsa orda verilir 120 üzeri kalýcý olduðu görülürse yeniden alýnýr ana lotlar durur
Tahtacý bugün ya sað tarafýndan kalktý ya neþesi yerinde ya da fabrika üretime baþladý.
Yer Ýmleri