Alýntý Originally Posted by meho Yazýyý Oku
arkadas ne anlamazsiniz. anlamis degilim...grafik lazim tabiki ama su salgin krizinde grafik boþ, boþ aboþ....niye dususun bir tepkusi su anda. kriz oncesi ve sonrasi biraz uzun olabilir. bu durumda hem sektor hem senet bazinda devamli acik fabrika , devamli uretim, urettikleri mallarin krizie sonrasina uygunlugu, urettigi mallarin kullanma miadinin sorunsuz olmasi, ihrac sorunu olmamasi, dovizin cikisindanda fayda saglamasi....bunun gibi seyler gerekiyor su anda bu kriz kirmizi ,mavi cizgiye bakma krizi degildir...rtap orneginde oldugu gibi..zor bir durum herkesin allah yardimcisi olsun..kimse hasatalanmasin bizde para kazanmayalim..hayirlisi olsun.
Yukarýdaki yazýlarýmda sizi kýzdýracak ne var anlamýþ deðilim
Üstü kapalý yazdým. Açýk yazayým
1. Ben de bu kaðýda sizin yazdýðýnýz sebeplerden girdim ve beklentim var
2.Inþallah Birþeyler olma ihtimali olduðu için grafik koydum
3. Grafikler bana gore her þeyi açýklar
4. Yatay kýrmýzý çizgi önemli dedim. Kýrmýzý çizginin altýna gelirse bu bir tepki demektir. Tekrar aþaðý doner.
5. Kýrmýzý çizginin üstünde kaldýðý sürece tepki deðildir ve inþallah yavaþ yavas çýkýþ ihtimali artar
6. Ayný zamanda günlük grafikte de mor alçalan direnç var. Onun üstünde kaldýðý sürece de sýkýntý yok demektir.
7.Asýl demek istediðim trende dikkat edilmesi. Genelde coþku trendin üst çizgisinde olur. Burada mavi kanalýn üst çizgisine tekrar gelirse dikkat edilmesi .Orada mal alanýn bekleme ihtimalinin yüksek olduðu.
8. Usd bazlý günlük grafik koydum.macd henüz sýfýrý kesmemiþ ama bu hafta kesme ihtimali yüksek ve keserse hareketli günler olur demek istedim.
9. Dediginiz gibi Allahýn izniyle tez günde bu virüs belasýndan kurtuluruz.
10. Bir daha sizinle polemiðe girmeyeceðim.

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir

SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.