Her gün þaplak yiye yiye kafayý iyice üþüttü canýna yandýðým spek..
bugun herkesin eline verdi....
Grafigin icine ettiler.
24 ü kýrmasý ve onay almasý lazým. O zaman graf mahfolur ve 11 yýldýr malý taþýyan spek malý daðýtýr ve gelene gidene malý vermiþ olur.
Þimdi normal bir adam olsa derim ki, mal vermek isytiyorsa bir 10bin lot mal alýr çeker yukarý, sonrada millet ne oluyor felan derken bir 10bin lot mal daha alýr, millet þaþýrýr, kaðýt 3-4 tavan birden yapar. Sonra insanlar 26 dan almadýklarýný 40 dan 50 den alýr. Mal verilmiþ olur.
Nasýl olsa sahipsiz 3-5 gün sonra yeniden yerine koyar.
Fakat adam normal deðil... Neden bu seviyeden mal verilir anlamýyorum.
Yinede ne yapacaðý belli olmaz. Düþerse 30k lot alýrým þahsen.. Gerekirse krediyle. Benim gibi 6-7 adam çýksa zaten yeniden 50-60 a çýkar. Hepi topu 880 bin lot var piyasada..
Kayyumamý kaldý.. El mi konuldu? Konkardotamý ilan etti. Ýflasmý etti. Yangýnmý çýktý.. Yoksa 110 larda deðilmiydi 9 sene evvel (bir gün mutlaka tekrar geldiði yere çýkacak).
Bunlar olsa daha fazla ne kadar düþer?
Bugün olan þu dur..
Birisi kýzdý yada spekin kendisi baktý 24 e kadar alýcý çok az, vereyim bir 3-5 bin lot mal bakayým alýcýlarýn kuvvetine dedi. 24 kýrýlýnca otomatik satýþlar devreye girdi. Sonrada devre kesici uygulandý..pasif de 25 bin lot alýcý gelmesi hýzla 25,68 e toparlanmasýna sebep oldu.. Bugün olan buydu bence.
Yarýn ne olur.. Allah bilir..
Normal Boya sektörü.
Bakýn Beyler Beklenti Yok
ki !!!! Ne beklenti var ki
soruyor um.
12 Aylýk bilanço kötü
gelecek bunu bilmeyen .
yok .
Tabiki yapýlacak birþey yok.
Yazýn Adamlar zarar etti
kýþýn mý kar edecek . Inþat sektörü
de zorda.
y.t.d ironi bu yazý bu benim yorumum kimseyi baðlamaz
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri