3.60-3.70 seviyesine hangisi gelirse yavru gelirse yavru bu gelirse bu farketmez tekrar potfoyde yerını alır piyasanın durumuna gore zaman sıkıntısı yok beklerız gelirse bakarız gelmezse de canı sağ olsun
trade yapanları hiç üzmedi şimdiye kadar
3.60-3.70 seviyesine hangisi gelirse yavru gelirse yavru bu gelirse bu farketmez tekrar potfoyde yerını alır piyasanın durumuna gore zaman sıkıntısı yok beklerız gelirse bakarız gelmezse de canı sağ olsun
trade yapanları hiç üzmedi şimdiye kadar
hadi artık güzel bir bilanço gelsin şenlensin ortalık demi![]()
Yavruyu 69 pozisyonuna kadar düşürdüler,zaten hareketinden bir öncesi bu pozisyonda debelenip durdu,sonra peşinden verdi gazı 5'e dayadılar,şimdi o pozisyonun üstünde hareket ediyor...Buna gelince bununda ondan farkı yok,0 69 yapamadı,sanırım pozisyondan tırstı,şu an her ikisi 3.70-75 arası oyalanıyor,tekrarında en sonunda eve dönüş yapıldı,bakalım evin içinde ne hesaplar yapılacak...bizim için no problem,daha önce yazdığım gibi düştüğü yere kadar alır,çıktığı yere kadar postalarım,benim taktik bunda böyle,çünkü piyasa yapıcısını takip ederek ona uymaya çalışıyoruz...ytd.
SONME Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4288369 Yıllık Değ%:163
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hımm bakalım yarın hareketli geçecek gibi duruyor
3.98 gördü ve %4.46 yaptı![]()
En son gördüğü nokta şu ana kadar 4.10...şu anki fiatı 3.90...bu kara göre geri gelmesi ilginç,neyse al,satçı olduğumuz için no problem...piyasa yapıcıları sizin yerinizde olsam 3.50'ye çekerim bilanço beklentisi bittiği için...ytd.
Yer İmleri