YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Arkadaþlar panik yapmayalým insAllaah saðduyulu olalým.pazartesi þirketi arayalým durumu öðrenelim ne yapacaklar.aklima gelenlerden artog tumteks kottan atýldý tekrar geldi tekrar atýldý .dardanelde kottan atýldý daha önce.sirketten yüzde 7.5 payin anel telekoma iadesini isteyelim.faliyete geçirmesini isteyelim.
Panik yapmayalým! Bu bir soygundur! Lütfen zorluk çýkartmayýnýz.
Adam faaliyete sokmuyor, siz yüzde 7,5 pay iadesi diyorsunuz?
Kottan atýlacaklarýný da mutlaka biliyorlardý. Belki spk ihtar çekelim bile demiþtir, bunlar gerek yoq direkt atýn. Zaten biz gerekli operasyonu tamamladýk KY soyduk. Diye!
Birde anel elektrik var ona yansýmasý ne olur.ben bu dediðinize katýlmýyorum.10 yýldýr gözaltýndaki kp holdingi neden atmýyor.butun þirketleri uyariyodu bunu uyarmadi.bir gün önce þirket bilgilendirme politikasý açýkladý.bu mallar gizli gizli deyip yatýrýmcýya bilgi vermiyorlar e tabi þikayetler gidince bana bile deðerlemeyi istedim özel bilgi deyip vermemisllerdi.
bu spk ky düþmaný ondan. adamlar zaten zoyduk yatýrýmcýyý artýk iþimiz kalmadý borsayla atýlalým kurtulalým dediler. spk þirketlerin sendikasý deðilde ky sendikasý gibi çalýþsa, bütün ky larýn haklarýný 6 aylýk ortalamadan söker þirketen ve ky a iade eder de öyle kottan atardý. ama ne arar o yürek spk da devlette. eee böyle üç kaðýtçý millete böyle kurum.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Ya ben anlamadim. Bana göre bu haber iyi gibi. Þimdi biz bu Anelyapi nin ortaði olduk ne güzel. Talep edelim her çeyrek bize bilançolari da versinler. Ve her sene 6 ayda bir binada toplanip kendi aramizda bir yemek falan organize edelim. Þahsim adima 19500 hissem var yani artik binada Ridvan neyse ben de oyum
. Acil paraya ihtiyaci olan icin bir sey diyemem ama bu benim gibi bu parayi yatirimlik yatiran icin iyi bir sey
. Kendi fikrimdir YTD. Þahsim adina artik bilançolarini her ceyrek talep edecegim hatta gerekirse gidip yuzyize alacagim. Cunku bu i.ne ler para kacirmak isteyebilir
. Ki kacirsalar daha iyi mahkeme yolu yine gözükür. Bu sefer dolandiricilik yapti diye. Zaten mimli p.zevenk
.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Ülkede kanun,nizam,yasa tek adamýn emrinde olup,buralara kendi doðrultusunda adam atarsa her türlü þeytanlýðý düþünmek lazým,zaten ülke beceriksizlerin elinde,zaten þühelerim doðrultusunda elimde 120.000 lot vardý,60.000'e kadar vererek deðiþime gittim,44 fiatýna kadar 13.000 daha verdim,anýnda kottan atýlmak aklýma gelmedi,Memsada 10.000 lotum kalmýþtý,zaten onu unuttum gitti,ama onda uyarý vardý,tekrar faliyete geçer hesabýndaydýk,zaten bu yönde çalýþmalarý var,neyse,bu olay yargýtaya kadar gider,çünkü usulsüzlük yapan bir þirkete direkt habersizce kottan atarak kýyak yapamazsýnýz...evet afmas,petrol,haznedar kendi rýzasýylan yaptý,ama buda pat diye uyarý yapýlmadan oldu !!!...47.000 lotum kaldý,bunu kimseye yedirmem,ergeç hakkýmý alýrým,birçok defalar mahkemelerde geçti ömrüm,davalarýn hepsinide kazandým !!!...önümüzdeki hafta þirketten mutlaka bir açýklama gelecek,benim lotum az,çok olanlarýn durumu çok daha vahim,gözü dönmüþ insanlardan korkacaksýn...bunu bilen Rýdvan kör kurþuna hedef olmak istemez,sanýrým anladýnýz !!!
Hatta talep edelim hisse oranimiza göre bir sözleþme tarzi bir sey duzenlensin. Artik bir "yatirim amaçli gayrimenkul" ümüz var
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri