Artan

3,63 10 15:24
349,75 9.98 15:23
32,22 9.97 15:24
1.753,00 9.97 15:21
58,00 9.95 15:22
Artan Hisseler

Azalan

425,25 -10 15:19
3.240.000,00 -10 12:55
34,12 -9.97 15:24
34,12 -9.97 15:24
102,10 -9.96 13:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.344.148.608,08 15:24
8.540.179.966,75 15:24
8.370.474.037,50 15:24
6.967.982.652,60 15:24
6.411.517.287,70 15:24
Tüm Hisseler
Sayfa 402/584 ÝlkÝlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon
Arama sonucu : 4781 madde; 3,209 - 3,216 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sürekli Yeþim Haným'ý arýyorsunuz zahmet olacak ama bir de diðer taraftan Mustafa abimizi arasanýz birazda o taraftan bilgilendirseniz bizi mesela.Þimdiden teþekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=UmhMcdycOP0
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Sürekli Yeþim Haným'ý arýyorsunuz zahmet olacak ama bir de diðer taraftan Mustafa abimizi arasanýz birazda o taraftan bilgilendirseniz bizi mesela.Þimdiden teþekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=UmhMcdycOP0
    ben aradým. 3 ay kadar önce.. sekreteri il dýþýnda olduðunu söyledi. dönüþ de yapmadýlar. tabii ki bu adamlar mevcut yönetimdekilerden daha kaliteli daha akýllý daha zeki daha basiretli insanlar deðiller. bir telefona bile dönmekten aciz insanlar.. hele bi finans müdürü vardý. adý aklýmda deðil. telefonu yüzüme kapatmýþtý 2 veya 3 yýl kadar önce.. içimden çok kötü þeyler söylemek geçmiþti.. hemi de bayaðý kötü.. eðlenceli þeyler.. jim carreyvari þeyler.. ama iyi terbiyeli bir insana pek yakýþmaz. yakýþmadýðý için ben de biþey demedim. kafamdan geçen kötü düþünceleri de bastýrmayý öðrendim artýk.. nasýl rahatladým bilemezsin. kýsa yoldan öðreteyim. karþýnda öyle birisi yokmuþ gibi davranacaksýn. benim için mustafa da yok feyyaz da..

zaten onlar için biz hiçbir zaman var olmadýk ki..
    Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
     Alýntý Originally Posted by bahmet Yazýyý Oku
    ben aradým. 3 ay kadar önce.. sekreteri il dýþýnda olduðunu söyledi. dönüþ de yapmadýlar. tabii ki bu adamlar mevcut yönetimdekilerden daha kaliteli daha akýllý daha zeki daha basiretli insanlar deðiller. bir telefona bile dönmekten aciz insanlar.. hele bi finans müdürü vardý. adý aklýmda deðil. telefonu yüzüme kapatmýþtý 2 veya 3 yýl kadar önce.. içimden çok kötü þeyler söylemek geçmiþti.. hemi de bayaðý kötü.. eðlenceli þeyler.. jim carreyvari þeyler.. ama iyi terbiyeli bir insana pek yakýþmaz. yakýþmadýðý için ben de biþey demedim. kafamdan geçen kötü düþünceleri de bastýrmayý öðrendim artýk.. nasýl rahatladým bilemezsin. kýsa yoldan öðreteyim. karþýnda öyle birisi yokmuþ gibi davranacaksýn. benim için mustafa da yok feyyaz da..

zaten onlar için biz hiçbir zaman var olmadýk ki..
    Huzurun formulunu bulmussunuz.Tebrikler.

4. Benimde BTCÝM yüzünden üstünü çizdiðim kiþiler var.Ama onlarda dahil olmak üzere hiçkimse için yukarýdaki gibi bir eleþtiri hakkýnýn olduðunu düþünmüyorum.Mustafa Bey'i tanýmam yorum yapmayacaðým.Ama Feyyaz Bey'in bu denli bir üslubu hiç hak etmediðini düþünüyorum.Bu da benim düþüncem beni baðlar.

Sanko özeline gelirsek BTCIM e 1,5 liradan BSOKE ye 0,80 liradan çökmeye kalkýþacaklarýna satýþ sürecinde susacaklarýna BSOKE nin tamamýna 450 mln dolar teklif etmelerini kendilerine tavsiye ederim.Benim bize yapmaya kalkýþtýklarýný resetleyeceðim nokta burasýdýr.Beni baðlar.

Bir de dünya küçük bu iþte yarýn kimin kime ihtiyacý olur hiç belli olmaz.

Dizi adý billions bence burada olan herkesin izlemesi gereken bir dizi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Üslupta ne var? Hakaret yok. Bey demediðim içinse bu tepkin isimlerin sahiplerini kasdetmediðim için bey koymadým. Mustafa sanko feyyaz yönetim demek. Yoksa feyyaz ismini taþýyan belirli kiþiye bey dememek gibi bi kasdým yok.

Neyse. Feyyaz beye þu soruyu sorun cevabý ne olacak?

Soru:
    "Diyelim 2007de 100 bin dolarlýk tüm birikiminizle batýsoke hissesi aldýnýz. Beklentiniz vardý ve bu arada sökenin 23 milyon dolarýyla batýçimin yüzde 4.09unu aldýrdý birileri. Baþka birisi de 5 yýl sonra ne kadar dogru yatýrým yaptýðýmýzý göreceksiniz dedi. Sermaye önce 78.750'den 260.000'a sonra da 260.000'dan 400.000'e bedelli arttýrýldý ve baþka paranýz olmadýðý için artýrýmlara katýlamadýnýz. Bugün de bilançosunda net 110 milyon euronun üzerinde açýk var. Sizin 2007de aldýðýnýz hisseler de yuzde 40 bedelsiz dýþýnda baþka bi deðiþime uðramadý. Yönetime ne söylemek isterdiniz?"

Gerçekten kendisine bu soruyu sorun cevabý da buradan paylaþýn.

450 milyon dolar sanko teklif ederse resetlenir dedin. Peki söke satýlmazsa kim neyi nasýl resetlemeyi düþünüyor? Bunu da sorabilirsin.

Üslup dedin ya. Ben hakaret etmem. Çoðu zaman gayet makul mantýklý sade ve net konuþurum. Söke satýlmazsa tüm birikimini batýçime yatýrmýþ biri olarak her akþam mýsýr patlatýp filmi izlerim. Allah ömür verdiyse vaktim çok

Ne yönetim ne de sanko. Ýkisi de benim için anlam ifade etmiyor. Bi tanesi 10 yýlýmýzý çaldý. Diðeri bir þeyler olacak diye soðumuþ beklentimizi canlandýrdý. Þu an ikisinden de birþey beklemiyorum. Ýkisi de koca koca adamlardan oluþmakta ve ne yapmalarý gerektiðini her zaman bilirler. Benim bunlara þöyle yapýn böyle yapýn demem ronaldoya topa þöyle vur demem gibi birsey olur. . Buna raðmen dediðim de olmuþtur .

Gerci geçmiþte neler söyledik hatýrlatayým.

Sanýrým 2013te yk üyesi bir beye telefonda (kayýtlarý duruyorsa dinletebilirler "neden hala yatýrýma baslamadýnýz. Ne zaman baslayacaksýnýz?" diye sordum. "Yatýrýma baþlamak veya baslamamak yönetim kurulunun kararýdýr" gibi (veya benzeri) bir cevap aldým.

2015te genel kurulda bir beye "neden lafarge payýný almýyorsunuz?" diye sordum. Elini cebine sokup çýkardý ve yanýndaki bayana dönüp "bende para yok. Sende var mý?" diye sordu. Gülerek.

2016da genel kurulda yine ayný beye birkaç soru sordum. Özellikle temettü kýsmýnýn cevabý aklýmda kaldý. Düþük temettü verimini çarpýtarak hisse baþý temettü oranlarýný söylediler. Ýyi eðlenmiþlerdir dalga geçerken.

Yine ayný genel kurulda bir arkadaþ sankonun temsilcisine yaklaþmýþ ve "bize güvenerek mi aldýnýz" cevabýný almýþ.

Benim iki piþmanliðim var. Hani sana posta koymuþtu ya bi bayan. Sonra yalanladýlar. Olmadý böyle birþeye getirdiler. Ki beþ kiþinin önünde oldu. Ona gerekli cevabý veremedik. Ayný hadise þimdi olsa yerin dibine sokardý birileri onu. Bi de sankonun temsilcisinin o sözü. Belki bir gün o sözü kendisine yedirir birileri.

Her neyse.. Maçýn 80. dakikasýndayýz. Uzatmalara gidecek mi.. Penaltýlar altýn gol. Yoksa hakem yoðun kar yaðýþý nedeniyle tatil mi edecek... Göreceðiz inþallah. Bir de sakýn üslubuma laf etmeyin bir daha. Ben neye nasýl tepki verileceði konusunda kendine güvenen biriyim. Kimseye de haksýzlýk etmem.

Ve bu kadar uzun yazdým ama gazetelerdeki röportajlar olayýna hiç girmedim. Tek tek buraya yapýþtýrýp her birinin analizini yapmak uzun zaman alýr. Üslubuma da hakim olamayabilirim o zaman. Ama bunu da yapacaðým. En kýsa zamanda.

Ayrýca Þirketi bu noktaya sanko getirmedi. Mevcut yonetim getirdi. Ve bu pisliði de temizlemesi gereken onlar...

Benimde BTCÝM yüzünden üstünü çizdiðim kiþiler var.Ama onlarda dahil olmak üzere hiçkimse için yukarýdaki gibi bir eleþtiri hakkýnýn olduðunu düþünmüyorum.Mustafa Bey'i tanýmam yorum yapmayacaðým.Ama Feyyaz Bey'in bu denli bir üslubu hiç hak etmediðini düþünüyorum.Bu da benim düþüncem beni baðlar.

Sanko özeline gelirsek BTCIM e 1,5 liradan BSOKE ye 0,80 liradan çökmeye kalkýþacaklarýna satýþ sürecinde susacaklarýna BSOKE nin tamamýna 450 mln dolar teklif etmelerini kendilerine tavsiye ederim.Benim bize yapmaya kalkýþtýklarýný resetleyeceðim nokta burasýdýr.Beni baðlar.

Bir de dünya küçük bu iþte yarýn kimin kime ihtiyacý olur hiç belli olmaz.

Dizi adý billions bence burada olan herkesin izlemesi gereken bir dizi.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Yok eðer bey deðil de onlarýn varlýðýný görmezlikten gelmekse mesele, bak bu konuda biþey yapamam.

7. Git kendin sor.Buna imkanýn var.Bey yazýp yazmamana takýlmak ne ya çocukmuyuz biz?Uslubuna hakim olup olamayacaðýný da Feyyaz Bey deðil baþkalarý þu an daha çok düþünür haldedir.

Körle yatan þaþý kalkar, kýlavuzu karga olanýn …….. bak bunlarda var yazdýklarým onlarý es geçmiþsin.Bir de oh sattý hissenin önü açýldý diye sevinenler oldu da yazdým.Ama bunlarý da herhalde göremedin.Oysa senin hisse analizlerine gelene kadar þu an sorunlarýn çok daha büyük.

Yazdýklarýmý da bir arþivde saklamaný tavsiye ederim.Gerçekler eninde sonunda ortaya çýkar.Hiçbir þey gizli kalmaz.Bir de o zaman okur deðerlendirirsin.Sana tavsiyem son zamanlarda sana yazdýðým yazýlar oldu onlarý üzerine alýnacaðýna tekrar oku ve acaba ne anlatmaya çalýþmýþým biraz kafa yor.

O aralar hissede yoktun sanýrým 1,5 a batý basan 0,80 e söke basan Sanko ya karþý ben haddinden fazla naziðim zaten.

Her ne kadar farkýnda olmasanda ben seni kendimden hala ayýrt etmiyorum hiçbir zamanda kendimden ayýrt etmedimde.Hürmetlerimle.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Benim de seninle bir derdim yok. görüþ farklýlýðýmýz var. ve bu farklýlýk deðiþmeyecek gibi görünüyor.
    Diyelim haklýsýn sanko bsökeyi de btcimi de manipüle etti. bunu tartýþmýyorum. Sen patron olsan kendi hissende (ki bu hisse o kadar da derin deðil) baþkasýnýn dizginleri ele almasýna izin verir miydin? býrak sankoyu koç sabancý doðuþ birleþse en ufak bir güçleri olmazdý... izin vermezdin baþkasýnýn at koþturmasýna..

sanko ele geçirmek istiyorsa amaca ulaþmak için her türlü oyunu oynayabilir.. ben bunu eleþtirmem.. eðer dediðin gibi buna imkan saðlanýyorsa sorumluluðu hiçbir önlem almayanlarda aramak lazým. gedikmiþ sankoymuþ hocaymýþ bilmem kimmiþ burada bazýlarýnýn kötü niyetli olduklarýný ve istediði gibi at koþturduðunu düþünüyorsan bu bazýlarýnýn acizliðinden kaynaklanýyor. geri alým dönemini hatýrla.. geri alým yapýlýrken hakim ortaklardan birisi alým yapmadý mý? geri alým göstermelik olmadý mý? bu hakim ortaklar lafarge payýný üçer beþer kendi aralarýnda toplayarak alsalardý sanko hisseye ortak olabilir miydi?

sanko ne yapar bilmem.. manipüle ediyor mu etmiyor mu bilmem.. bunlar benim ilgilendiðim kýsýmlar deðil. dolaþýmdaki hisselerin 8de 1ini 3-4 ky alabildiyse gerisini yönetimin almamasý için sebep ne? demek ki onlar da halinden yeterince memnun ki en ufak bir hareket yok.

Ýlgili þahsa gelince, ben kendisine daha fazlasýný da sorarým. ama varlýðýný kabul etmem gerekir ilk baþta. bunu kabullenebilmek için de bu hissede küçük yatýrýmcýlar olduðunu ve bunlara karþý sorumlu olduðunu idrak etmesi lazým. lafla olmuyor. ve ne yazýk ki þu an kýmýldama imkaný da pek kalmamýþ þirketin. saygýlarýmla...

Git kendin sor.Buna imkanýn var.Bey yazýp yazmamana takýlmak ne ya çocukmuyuz biz?Uslubuna hakim olup olamayacaðýný da Feyyaz Bey deðil baþkalarý þu an daha çok düþünür haldedir.

Körle yatan þaþý kalkar, kýlavuzu karga olanýn …….. bak bunlarda var yazdýklarým onlarý es geçmiþsin.Bir de oh sattý hissenin önü açýldý diye sevinenler oldu da yazdým.Ama bunlarý da herhalde göremedin.Oysa senin hisse analizlerine gelene kadar þu an sorunlarýn çok daha büyük.

Yazdýklarýmý da bir arþivde saklamaný tavsiye ederim.Gerçekler eninde sonunda ortaya çýkar.Hiçbir þey gizli kalmaz.Bir de o zaman okur deðerlendirirsin.Sana tavsiyem son zamanlarda sana yazdýðým yazýlar oldu onlarý üzerine alýnacaðýna tekrar oku ve acaba ne anlatmaya çalýþmýþým biraz kafa yor.

O aralar hissede yoktun sanýrým 1,5 a batý basan 0,80 e söke basan Sanko ya karþý ben haddinden fazla naziðim zaten.

Her ne kadar farkýnda olmasanda ben seni kendimden hala ayýrt etmiyorum hiçbir zamanda kendimden ayýrt etmedimde.Hürmetlerimle.
    Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...

Sayfa 402/584 ÝlkÝlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •