Bu tedbirlerin %90’i dolar/TL’yi düþürecek açýklamalar deðil ..
Bu tedbirlerin %90’i dolar/TL’yi düþürecek açýklamalar deðil ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DOSTLAR/ERENLER/YOLDAÞLAR
Londra forex piyasalarýna hazýrmýyýz?
6 dk sonra açýlýyor...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Paralize olmanýn bu kadar uç durumuna ilk kez þahit oluyorum,
beklediðimden çok daha kötü ve beceriksizler.
Bankalarýn emniyet yastýklarýný bir bir devre dýþýna alýyorlar,
dengesiz ve aþýrý süratli bir sürücünün arabasýnda yolcu hava yastýklarýnýn devre dýþýna alýnmasý gibi.
Piyasa cuma günü kredi faizlerini en az 5 puan arttýrmýþtý, MB nin faiz kararýný bekleyen yok.
Yüksek döviz kurlarý, yüksek enflasyon, yüksek faiz ve durgunluk, yepyeni Türkiye.
Tehditle piyasaya hükmedemezsiniz, kapitalist dünyanýn bir parçasý isen piyasa tanrýsý uhrevi tanrýný her halükarda galebe çalar.
homo sum humani nihil a me alienum puto
Bu kadar salata doðradýlar dolar hala +7 8
Bide yeni twit yada halkbanka ceza gelirse ozaman ne olacak
Off ulan offf
Tek sucumuz elbet biryerden sonra doðru olaný yaparlar diye beklemek olmus
Þimdide bekliyom ama biþey yapacaklarýný sandýðýmdan deðil iþ kumara dondu artýk
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Screenshot_6.png
dolar tl grafik
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, ekonomik güvenliði tehdit içeren eylemlerde bulunan kiþi ya da kiþiler hakkýnda soruþturma baþlattý. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri