Dolar 7 oldu ama ardý ardýna iflas haberleri gelmiyor...
Kýzmýyoruz deðil mi?
Biz bunu istemeyiz zaten...
Çarklar döndüðü sürece/þirketler ciro yaptýðý sürece iflas haberleri gelmeyecek...(standartýn dýþýnda)
Ne zamanki vatandaþ harcamaz/harcayamaz hale gelince patýr patýr iflaslar gelecek..
Çünkü o zaman cirolar düþecek,bu faaliyet karlarýna yansýyacak,þirketleri borçlarýný çeviremez hale gelecek,zortingen olacaklar...
Önce geliri Tl ,borcu dolar olan ithalatçýlar ve enerjiciler dökülecek...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
ABD Ankara Büyükelçiliði:
Papaz Brunson 15 Aðutos tarihinde ev hapsinden salýnacak diye birþey dolaþýyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
þirketlerin batmadýðýna kýzanlarmý var? bence siz yanlýþ anlýyorsunuzdur. mesela benim kýzdýðým EMEKLÝ, ÝÞÇÝ, ESNAF VS ÝNSANLARIN HAYATI PERÝÞAN OLUYOR..
tl de olan mevduatçýnýn parasý mum gibi eriyor.. mesela þöyle bir seçenek olsa; ÞÝRKETLER BATSIN AMA ÝNSANLAR ÝÞÞÝZ KALMASIN.. sokaða çýkýp BETERR OLUNNN. rahatlýkla derim..
zaten bütün problem modern dünya da þu oldu HERÞEY RAKAMLAR, ÞÝRKETLER YANÝ HERÞEY "PARA" insaný görmezden geliyoruz.. aslýnda insan akýl yolunda ilerlerken þirketleri ,teknolojiyi vs KENDÝ YAÞAMININ DAHA KONFORLU OLMASI ÝÇÝN YARATTI ama insanýn KÖTÜ yaný insanlarý sýnýflandýrdý, fakir, zengin vs..
birileri herþey, bütün paralar benim olsun fakirler ölsün dedi.. BENÝM TAKILDIÐIM NOKTALAR BUNLAR. YOKSA ÞÝRKET BATSA BANANE, BATMASA BANANE. ÞÝRKET ÝNSAN MI ÜZÜLEYÝM?
birileri resmen dalga geciyor kur ile.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ýnanýlmaz bir volatilite. Sabah 1 saniye içinde 6.8'den 6.69'u görmüþtüm. Þimdi de çok benzer bir hareket gördüm. 7'den bir anda 6.60'a saniyeler içinde geldi. Saniyeler içinde tekrar 6.82
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri